Annons
18 posts / 0 new
Last post
2013, March 2 - 16:34
Fläderblom
Fläderblom's picture
Offline
Last seen: 8 years 3 months ago
Silver
Joined: 2013-03-01 10:01

Ville bara rätta en grej angående Manpower är anställd via dom nu och det är nog världens bästa konsult företag, som studentanställd får du aldrig mindre än 100,9 kr timmen, och kan varmt rekomendera att söka ngn form av jobb där. Hade själv ingen arbetslivserfarenhet men de anställde mig iaf och nu har jag fått grymt mkt olika arbeten då de skickar ut en att jobba på olika ställen :D (detta gäller Manpower överallt i Sverige)

Visst det är inte en heltidsanställning men det är er bra extrajobb dom gör att man snabbt kan få ett annat heltidsjobb efter några månader, inte för att jag skulle vilja byta trivs sjukt bra på Manpower eftersom jag pluggar oxå ^^

Lycka till med sökandet :D

0 barn, 22 år, 176 cm, 67 kg
Strl före op: 70DD-75B-C ( det beror på bh:ns modell)
Strl efter op: vet inte, men önskar 550cc
Har inte gått på några konsultationer än
Op sker om några år, är här för att bli så förberedd som möjligt.

2013, March 2 - 16:35
Fläderblom
Fläderblom's picture
Offline
Last seen: 8 years 3 months ago
Silver
Joined: 2013-03-01 10:01

I värsta fall Ian du ju alltid åka till Norge har många kompisar som gjort det och dom är helnöjda plus att de får lära sig ett språk till :)

0 barn, 22 år, 176 cm, 67 kg
Strl före op: 70DD-75B-C ( det beror på bh:ns modell)
Strl efter op: vet inte, men önskar 550cc
Har inte gått på några konsultationer än
Op sker om några år, är här för att bli så förberedd som möjligt.

2013, March 2 - 19:34
mamma_90 (not verified)
mamma_90's picture

Har oxå vart telefon försäljare! För elbolaget! De gick inte bra för mig busskortet kostade mig mer än vad jag fick i lön! Första gången jag arbetade på va när jag va 21 år.
Hade läst till barn o fritid, o hade praktiserat över allt alltså inte bara på dagis platser.

Nu har jag jobb är stålt över det! Läste på KOMVUX till handelsprogrammet o hade min praktik i en matbutik! Där jag nu fått jobb!

Tips gillar du handel, så läs till de (bara 10mån) o praktisera på en butik du gillar! Är inte hundra procent säkert man får jobb! Men tro mig inom handeln är det lättare att få jobb än i någon förskola!

Annons
2013, March 2 - 19:36
mamma_90 (not verified)
mamma_90's picture

Ps behöver inte vara KOMVUX då du kanske inte känner för att studera mer! Gå till arbetsförmedlingen dem kan ge dig en 3-månaders praktik! Välj en praktik plats du gillar o gör ditt bästa, så finns det stor chans att du fortsätter där!

2013, March 4 - 21:09
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 1 day 6 hours ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00
Tänker jag fel när jag tror att barnvakt etc är en bra idé? Inte så mycket för själva barnvaktsinkomsten som för att den som har råd att betala för det ofta har en hyfsad arbetslivsposition och bra kontakter och dessutom kan vara en referens för dig...
 
Sommarjobb inom vården kanske? Inte för att det skulle vara okvalificerat men för att det brukar vara skriande brist på folk på sommaren och då tar de vid behov in folk med rätt läggning men utan utbildning, som får göra de "enklare" uppgifterna, medan den utbildade personalen får göra det som absolut kräver utbildning... Allt som kan ge kontakter och meriter kan ju vara värt att beakta. Även receptionistjobb över sommaren, man tar ofta inte in nån, utan hjälps åt att svara när recpetionisten är ledig. Fundera ut nåt hyfsat stort bolag, ring dem med din trevligaste röst, och du hamnar ju hos receptionisten - kolla med hene direkt om hon ska ha nån semester och att du vill ha ett sommarjobb som det för att få meriten - och hon vill vara ledig när det passar henne, så hon kanske hjälper dig vidare..? Och så erbjuder du dig att ta hand om posten under sommaren om du får jobbet - en sån syssla som lätt faller mellan stolarna. Bara tankar...

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

2013, March 5 - 20:50
94freroo
94freroo's picture
Offline
Last seen: 10 years 2 months ago
Brons
Joined: 2013-02-09 11:03
TACK SÅ MYCKET FÖR ALLA SVAR OCH GISSA VAD? Jag ska på två anställnings intervjuver på tordag, och tordagen därpå. i och för sig är det telfon jobb med det ä fast lön + provision på bådayes Har ni något tips hur man ska gå klädd, vilka frågor dem ställer o.s.v? Är jättenervös och ska försöka vara mig själv en har ni några tips. Skickade 10 cv i lördags och 5 av dem har redan hört av sig haha wtf? har aldrig blivit kontaktad förrut. Men men där ser man, turen kan vända
Annons
2013, March 5 - 21:03
ollie
ollie's picture
Offline
Last seen: 2 years 8 months ago
Silver
Joined: 2010-06-01 19:08

Grattis! Kul!
Var dig själv och överdriv inte. Det märks rakt igenom när man övat för mkt på vad man ska säga. Jag anställde säljare ett tag så jag vet lite iaf om det.
Frågor är det ju väldigt olika vad man ställer och så men såna där jobb kräver en viss personlighet så det är den man ser mer på än tex utbildning osv. Att sälja en produkt på telefon handlar om att "sälja sig själv", sin personlighet.
Tänk på att de kan be dig sälja något till sig på intervjun. Tex säga " om du skulle ringa upp mig för att sälja den här pennan. Hur skulle du gå till väga?"
Klä dig ledigt men stiligt. Inge party stil, har haft tjejer i sina finaste party kläder på intervju o det ger inget proffsigt intryck.
Och tänk på att du har flera intervjuer så se den första som övning!

2008 355cc anatomiska mp PIP

2013 450cc runda hp mentor

Annons
Annons
Annons