Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2022, May 29 - 01:48
chaya
chaya's picture
Offline
Last seen: 1 year 6 months ago
Brons
Joined: 2019-10-31 18:09

Fillers på nordiska kliniken

Jag undrar lite om det är fler som haft liknande upplevelse på nordiska kliniken som jag eller om jag bara hade väldig otur.
Jag gick till nordiska för att få fillers för första gången och var väldigt nervös, valde en läkare som behandlare. När det var dags möttes jag av världens gulligaste receptionist som var lugnande och jag kände mig i goda händer, tills jag mötte läkaren som verkade vilja vara varsomhellst utom där och då, vi pratade en stund om mängd och kom överens. När han sa att han var klar och jag fick se i spegeln hade han fyllt det ojämt och jag påpekade det till vilket han sa ”oj ja du har rätt” och fyllde snabbt i mer där det behövdes, men där han fyllde i extra började det genast kännas konstigt, det blev direkt som en kula som ”läckte” inuti läppen, jag berättade det för honom när jag fortfarande satt i stolen och han sa att det var normalt och att jag ska massera läpparna tills det känns bättre, jag som nybörjare tänkte att det stämmer säkert så jag betalade och gick. den här kulan ”läckte” ännu innuti läppen tills jag hade som en ”blåsa” från toppen av läppen ner till tandrötterna nästan. det var inte särskilt synligt från utsidan förutom en ganska ”kulig” överläpp. jag gick så i ett år tills jag valde att gå tillbaka för en påfyllning/korrigering. Nästa gång jag kom tillbaka var det andra receptionister som verkade jätte trötta. jag ville inte tillbaka till läkaren som gjorde behandlingen första gången så nästa gång valde jag en sköterska, hon var mycket trevlig och pratsam i början men när hon torkade av bedövningssalvan sa hon direkt ”Vem har gjort det där?” när jag svarade att det var hennes kollega här på kliniken blev hon knäpptyst och sa inte ett ord till under hela behandlingen och kollade knappt på mig även när det var klart. fast till hennes ära så gjorde hon ett mycket bättre jobb och jag tyckte hon lyckades jämna ut den kuliga överläppen rätt bra, tillfälligt, för det har gått lite tid sen dess och fillersen har minskat och ojämnheten är tillbaka. jag har varit runt för att hitta ett alternativ att ta bort den här fillersen då det visar sig att jag är allergisk mot hyalase, och varje ställe jag gått till har hållit med om att det inte varit en bra utförd behandling. Jag ångrar som bara den att jag gick till nordiska, jag hoppas kunna lösa upp det här för den kuliga överläppen gör det pinsamt att se mig själv le på bilder och ”blåsan” på insidan av underläppen gör att jag ibland biter mig i läppen. Alltså jag skulle absolut rekommendera andra som funderar att gå dit att göra DJUP research om behandlaren dom väljer och deras erfarenhet med den valda behandlingen.

?

Annons
2022, May 30 - 19:17
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 18 hours 47 min ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Men oj. Du skulle inte kunna lägga upp en bild på det du beskriver..?

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!