Annons
2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2020, november 27 - 20:39
Emb
Bild för Emb
 Offline
Senast sedd: 5 månader 1 vecka sedan
Brons
Medlem: 2020-11-27 19:25

Ung men hänngande ansikte och nasolabialveck

Hej!

Jag är 28 år och född med nedåtvinklade mungipor och rätt mycket hud kring munnen. Har liksom läpp-"fett" utanför läpplinjerna om ni fattar, och skuggor under läppar och mungipor. Har alltid dragits med en väldigt sur uppsyn trots ett neutralt ansiktsuttyck. Försöker alltid kompensera med att le för att jag är osäker på mitt utseende, och detta har fått ett par konsekvenser - huvudvärk och tydliga nasolabialrynkor.

Jag har redan markerade nasolabialveck naturligt, så hela ansiktet ser neddraget ut och jag ser gammal ut. Jag har alltid sett äldre ut, när jag var 13 misstog en person mig för att vara "över 25", så jag har alltid mått rätt dåligt över detta och aldrig låtit mig fotograferas etc.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra mot detta, men något vill jag göra. Jag har funderat på allt från munvinkelplastik och fillers till ansiktslyft. Egentligen vill jag att det ska vara så lite invasivt som möjligt, men jag vill heller inte behöva åka fram och tillbaka till städerna för att göra touchups på fillers varje halvår, det känns dyrt och jobbigt, jag lyckas knappt ta mig till frisören. Botox sägs ju också vara ett alternativ men samma sak där, och jag vill heller inte få ett slappare ansikte när jag nu anstränger musklerna hårt för att det inte ska hänga. Jag bor många mil från närmsta någorlunda vettig klinik där de gör fillers- och botoxbehandlingar men de känns både dyra och jag gillar inte den välfyllda looken jag tror ska krävas. De ska ha 18-36k och resultatet kanske inte ens håller ett år.

Är det någon som har någon idé om vad jag skulle kunna göra? Förutom detta är jag nöjd med mitt ansikte och jag är livrädd för stt något ska blir förstört, jag ser ju inte grotesk ut så jag vet inte om det är värt att riskera något. Jag känner mig också knäpp för att jag vill göra detta med min förhållandevis låga ålder, jag bryr mig inte om rynkor eller naturligt åldrande men att ha mungipor som ser ut att hända ner till käken i vissa ljus vill jag slippa.

Tacksam för svar!

Annons
2020, november 28 - 11:45
Myra
Bild för Myra
 Offline
Senast sedd: 4 månader 4 veckor sedan
Silver
Medlem: 2020-09-15 18:41

Om du inte vill göra fillers eller botox tror jag ett ansiktslyft är det enda som finns kvar att göra. Man kan ju också lyfta endast delar av ansiktet har jag förstått det som, tex ett läpplyft.
Mitt tips är att gå på konsultation hos en seriös klinik. Läkarna där vet vad som kan göras och vad som passar ditt ansikte och inte :)

25 år, 162 cm, 50 kg

Bröstförstoring
Strl före op: knappt 70A
Strl efter op: ?