Annons
1 inlägg / 0 nya
#1 2021, november 22 - 23:51
Sweden2021
Bild för Sweden2021
 Offline
Senast sedd: 2 veckor 1 dag sedan
Silver
Medlem: 2021-02-10 10:38

Injektionsbehandling Malmö

Hej,

Nu letar jag efter en klinik som kan asymmetriska läppar.

Har tidigare gått på AK i Malmö och Sthlm men nu har de som jobbat där slutat och gick till den nya personen men blev inte nöjd eftersom jag var tvungen till att gå tillbaka och göra en korrigering vilket jag aldrig har behövt göra tidigare och ändå efter korrigeringen är jag inte nöjd och deras argument var att asymmetriska läppar blir aldrig symmetriska och man skall gilla läget - vilket jag inte köper eftersom hur kommer de sig att alla andra gånger har de andra fixat mina asymmetriska läppar och jag har aldrig gått tillbaka för en korrigering förräns nu.

Ja ja i vilket fall, mina läppar är inte symmetriska så gör fillers för att få dem symmetriska och i köpet får jag fylligare läppar men jag letar efter en injektions klinik som kan asymmetriska läppar.

Vem kan ni rekommendera i Malmö regionen.

Jag är över 40 och är ganska kräsen och vet vad jag vill så vill inte ha en nybörjare i branschen vare sig de är unga eller äldre utan letar efter någon som är duktig på sitt yrke helt enkelt och möter kundens önskemål och inte gör injektioner efter vad de tycker skulle passa mitt anlete.

Tusen tack för alla råd och tips.
Allt gott och var rädda om Er.
Hälsningar,
Sweden2021

42 år, hade bröstförstoring Malmö år 1998, mina bröstimplantat VAR silikon, texturerade runda, bakom muskel, operationen utgjordes via armhålan av kirurg Carl Troilius fd Plastikkirurgicentrum, togs över av AK Malmö år 2007 i samband med samtliga av Carl Troilius journaler av kirurgiska ingrepp (finns numera i deras databas system).
Vikt: 68 kg, 173 cm lång
H: 310 cc
V: 330 cc
1998 var jag naturlig B-storlek som blev C-storlek och innan uttag var jag DD-storlek - har gått upp i vikt sedan 1998.
Uttag av implantat och kapsel grad 4 + kalkavlagringar ingen lyft (min operation tog 2 timmar)
det var en total kapselektomi och inte "en bloc" resultatet är den samma dock är den kirurgiska ingreppet lite annorlunda än en "En Bloc". Operationen blev utförd 4 maj 2021
Idag 22 nov. 2021, så himla nöjd med mina naturliga bröst - foton finns på före, efter operation och lägger upp bild på mina bröst nu i december 2021, 6 månader efter uttag av implantat.
Sweden 2021

Annons