Annons
1 post / 0 new
#1 2022, November 6 - 13:05
Visselpipan
Visselpipan's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 days ago
Brons
Joined: 2021-12-13 18:19

Misslyckade operationer av Jahan Abtahi på plastikakademin, Linköping.

Hej!

Ska försöka sammanfatta mig kort trots att det finns hur mycket som helst att berätta om som jag varit med om i denna mardröm.

Det jag känner är viktigast att berätta här och nu är att jag gjort två operationer på plastikakademin, en första operation för att flytta fram hakan men efter massa komplikationer och oväntade resultat så blev det ytterligare en operation som inte var till mycket hjälp utan istället förvärrat det hela.

Jahan berättade för mig att det inte skulle hjälpa att gå vidare med detta till försäkringsbolaget men har nu fått ersättning för problemen men det är inte till mycket hjälp då jag lider varje dag med stramhet, torrhet i munnen och andningssvårigheter när jag sportar. Är tvungen att dölja min haka med skägg som jag egentligen hade önskat slippa med tanke på operationen men har nu inget val då det ser groteskt ut vad gäller det estetiska. Men det är ingenting jämfört med hur jag lider med att leva med bland annat en mun som står öppen i avslappnat tillstånd.

Just nu har jag kommit i kontakt med en person som delat sin historia med Jahan och det var fruktansvärt att höra.

Ni andra som opererat er hos Jahan är välkomna att kontakta mig på mejl. (Mejl nedanför)

Övriga som har frågor kan också kontakta mig på mejl. Självklart ska inte fler behöva råka ut för detta som hänt oss andra.

Ni är välkomna att mejla mig på [email protected]

Mvh. Visselpipan

Annons