Annons
3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2020, mars 26 - 21:30
yae
Bild för yae
 Offline
Senast sedd: 1 månad 4 veckor sedan
Brons
Medlem: 2020-03-26 21:09

17 år, näsplastik kostnad?

Hej,
Jag har för något år sedan tagit mig till läkaren angående ett rejält ärr (acne) som sitter mitt på näsan. Det är som en liten rund kulle mitt på näsan precis ovanför min nästipp och den syns tydligt i de flesta ljus. Läkaren sa att han kunde endast be mig och min förälder att kontakta en klinik som kunde undersöka det närmare då han inte visste vad det var eller hur man kunde behandla det. Kliniken vi kontaktade sa att vi skulle vända oss till en plastikkirurg då jag är ung och de inte ville riskera att skada min tillväxt/näsa.

Jag har inte sett fall där folk har tagit bort ärr mitt på näsan. Min familj har inga problem med pengar, min förälder har sagt att kostnaden inte är ett problem men att jag inte kommer få göra några andra ändringar på min näsa (vilket jag respekterar). Men jag oroar mig aningen att eftersom det är förmodligen en ärrvävnad som ska tas bort så blir det kanske något mer av en "bumpy" näsa (från sidan speciellt) för min nästipp är redan stor som den är. Det skulle förmodligen bli som ett litet gupp mitt i min näsa och min näsprofil är redan ful och inte rak som den är. Finns det någon möjlighet att undvika den lilla gropen eller kanske det inte händer alls. Kan man dra upp nästippen så att det inte syns eller? Hur mycket skulle detta kunna kosta om någon har en aning?

Även om ni inte är experter, vad tror ni?

(vill inte få några svar om att jag är ung och inte borde opera näsan, det här handlar om ett ärr som har inte försvunnit på 3 år och kanske till och med blivit synligare)

Tack i förhand,
Yae

Annons
2020, mars 26 - 22:06
Marina
Bild för Marina
 Offline
Senast sedd: 1 dag 17 tim sedan
Moderator
Medlem: 2010-04-14 19:00

Det är jättesvårt att svara på detta utifrån en beskrivning... Du kanske kan ladda upp en bild infrån din profil, du kan ju maskera ögonen och skära bort munnen så du inte går att känna igen..?

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
47 år, 164 cm, 64 kg?
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Rösta gärna i våra undersökningar och ta del av andras svar!

2020, mars 29 - 16:18
yae
Bild för yae
 Offline
Senast sedd: 1 månad 4 veckor sedan
Brons
Medlem: 2020-03-26 21:09

Jag är ny till forumet men jag tror att jag lyckades ladda upp en bild nu. Ärret syns inte riktigt från sidan däremot syns den framifrån och från snett framifrån. Om det behövs bilder på det kan jag också ladda upp några sådana.