Annons
3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2021, oktober 22 - 01:00
AxB01
Bild för AxB01
 Offline
Senast sedd: 1 månad 1 vecka sedan
Brons
Medlem: 2021-06-06 19:25

Joakim Athlin eller Charles Randqvist

Hej, den här texten kommer säkert bli jättelång för saknar förmågan att uttrycka mig kortfattat men blir så tacksam om någon läser hahaha

Jag har verkligen bestämt mig för att göra näsan för jag vill se finare ut och tycker inte om min stora nästipp och breda näsrygg. Jag skulle verkligen vilja åka till Turkiet eftersom dem är så grymma på näsor där och man blir nästan ”garanterad” ett tydligt resultat som såklart inte påverkar andningen osv. Har börjat kontakta turkiska kirurger men jag tror att jag är för feg för att åka ner dit. Känns så obehagligt med att sövas ner i ett främmande land så jag har börjat kolla in svenska kirurger och de jag velar mellan är Joakim Athlin och Charles Randqvist. Joakim Athlin verkar vara typ den enda svenska kirurgen som faktist vågar göra näsor där man ändå ser resultat (såklart inga Barbie-näsor) och det viktigaste för mig är att resultatet är tydligt. Jag vill inte betala massa pengar för att knappast se någon skillnad, var tex på konsultation hos Jonas Röjdmark där han gjorde datursimulerade efterbilder och såg ingen skillnad och det skulle kostat 60.000 kr.

Den andra kirurgen som jag också verkar bra är Charles. Jag trodde faktist inte att han var så duktig på näsor men det verkar som att Lovisa Worge har gjort sin näsa där och hennes näsa är hur fin som helst och det är stor skillnad på hur hennes näsa var förut och hur den är nu.

Jag blir typ galen på hur svårt det ska vara att välja kirurg hahah. Vill verkligen inte göra operationen och sen några veckor efter tänkt ”borde valt den andra kirurgen istället”. Så jag undrar om det är någon här inne som gjort sin näsa hos antingen Joakim eller Charles och skulle kunna rekommendera någon av dem??

Annons
2021, november 7 - 20:23
Hellonheels
Bild för Hellonheels
 Offline
Senast sedd: 1 vecka 17 tim sedan
Brons
Medlem: 2020-10-12 19:19

Jag tycker också att Lovisa är så himla fin. Precis så vill jag ha. Jag har bokat konsultation hos Montemurro och Randkvist.

2021, november 9 - 21:13
Hellonheels
Bild för Hellonheels
 Offline
Senast sedd: 1 vecka 17 tim sedan
Brons
Medlem: 2020-10-12 19:19

Victoriakliniken ringde och ställde in konsultationen. Så himla surt, hade tagit ledigt och bokat hotell i Stockholm. De ville flytta till ett annat datum, men jag har inte råd med en till Stockholmsresa.