Annons
4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2021, januari 29 - 10:21
Nockie
Bild för Nockie
 Offline
Senast sedd: 3 månader 1 vecka sedan
Brons
Medlem: 2016-12-30 15:51

Näsplastik hos Giovanni Maltese

Jag har sett några trådar här på sidan som undrat om just Giovanni så jag tänkte dela med mig av min upplevelse.

Jag gjorde en näsplastik hos Giovanni för exakt 11 dagar sedan och har nu tagit bort gipset.
Jag fullkomligt ÄLSKAR resultatet. Han gjorde exakt allt han sa att han skulle göra om jag är verkligen nöjd.

I börjar var jag lite tveksam då han verkligen var ÄRLIG om mina begränsningar (vilket jag nu i efterhand uppskattar). Sedan gör alla på Akademikliniken en bild av "förväntat resultat" i datorn - Vilket gjorde mig ännu mer osäker då denna inte var fantastisk (haha).

Men! Näsan är nu lite mindre och jag är mycket gladare. Ni som funderar på att boka in en tid med Giovanni BORDE verkligen. :D
.

Annons
2021, januari 31 - 18:15
Golfo
Bild för Golfo
 Offline
Senast sedd: 1 vecka 2 dagar sedan
Brons
Medlem: 2020-06-15 06:02

Hej, skrev samma i den andra tråden om Giovanni.

Jag gjorde min näsplastik hos Goovanni i oktober. Jag är supernöjd med mitt val och den blev precis som vi hade pratat om!

Men guuud vilken tid det tar för svullnaden att lägga sig. Ser fortfarande skillnad vecka till vecka (små skillnader som säkert bara jag ser).

Men kan varmt rekommendera honom för näsplastik. Mycket kompetent och rak/ärlig. Förklarar begränsningar och vad realistiska förväntningar är.

Har inte haft några problem eller bekymmer så då är det lätt att glömma skriva här i forumet. Är inte så många som gör inlägg om att allt gått bra :)

2021, mars 4 - 18:46
qwerty1234
Bild för qwerty1234
 Offline
Senast sedd: 3 veckor 3 dagar sedan
Brons
Medlem: 2019-07-12 13:47

Hej! Nu är jag ny här och kan inte se bilder. Varit på konsultation och blev allt annat än övertygad efter 3D bilden! Han sa att jag hade en lite sne näsa men att han inte ville göra något åt det, samt att det inte gick att göra något åt att min näsa lutar ner när jag ler. Men att tippen kunde han höra väldigt mycket med. Per windh ville däremot räta till näsan så att jag kan andas lättare samt att det gick skrapa lite på muskeln som gör att näsan åker ner när jag ler... Väldigt svårt val! Vad gjorde ni för något hos geovanni och vad mer konkret
är ni nöjda med?

2021, mars 17 - 13:53
Ravinr
Bild för Ravinr
 Offline
Senast sedd: 1 månad 3 veckor sedan
Brons
Medlem: 2020-07-05 11:42

Hej! Intressant att läsa, var på konsultation hos Dr. Röjdmark I somras, fick även 3D bilder med förväntat resultat. Är tveksam på om jag är redo för en sån stor förändring vad gäller min näsa i profil. Har en väldigt rak näsa, minimal "puckelrygg" men ogillar längden samt hur den tippar nedåt när jag ler. Detta är snarare en blandning av faktorer som muskulatur, ligament-integritet osv. Velar väldigt mycket mellan att gå under kniven eller att acceptera läget! Kanske ska boka en konsultation men Giovanni, vad har han för stil när det gäller näsplastik?

25år, 163 cm, 60 kg
Näsplastik (primär)
Konsultation 10/8, Jonas Röjdmark,
Akademikliniken

Annons