Annons
2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2021, mars 2 - 11:33
Emmapemma123
Bild för Emmapemma123
 Offline
Senast sedd: 2 månader 6 dagar sedan
Brons
Medlem: 2021-02-28 22:11

sena komplikationer med fillers?

Hej.

För rätt så exakt 3 veckor sedan så gjorde jag fillers i läpparna. Allt har gått bra och dem är i dag väldigt fina. Men nu dem senaste dagarna så har mitt konsekvenstänk kickat in och jag har blivit jätteorolig att jag nu i efterhand kan få komplikationer så som, nervskador, blindhet osv.
Den oro som jag känner har gjort att jag nu börjat känna av domningar/stickningar runt området och kinderna, dock inte hela tiden och inte alltid på samma ställen.

Jag vet dock inte om det är ångest för detta som gjort att jag känner av domningarna, vilket är en vanlig ångest symptom, eller om det faktiskt är något som har/är påväg att gå fel (att googla har inte gjort saken lättare).
Min behandlare har sagt att de inte är någon fara
men jag kan trots det inte släppa min oror.

Om allvarliga komplikationer skulle uppstå så borde dem väll redan ha gjort det?

Annons
2021, mars 3 - 12:35
Pluckelis
Bild för Pluckelis
 Offline
Senast sedd: 2 månader 5 dagar sedan
Brons
Medlem: 2021-03-03 11:49

Jag har fått sena komplikationer av Bodyfillers Hyacorp men aldrig av fillers jag har gjort i ansiktet. Har gjort mina läppar säkert 7 gånger totalt. Om du är orolig kan du kanske få råd från en annan klinik om det skulle få dig att må bättre, om det skulle vara så att kliniken du gick till inte är seriös. Det är säkert inga problem för dig men förstår din oro och då kan det hjälpa om någon annan professionell kan titta på det och det kanske kan lugna dig. Lycka till <3