Annons
1 inlägg / 0 nya
#1 2021, juli 21 - 11:12
Ängelin
Bild för Ängelin
 Offline
Senast sedd: 1 vecka 1 dag sedan
Silver
Medlem: 2018-02-22 21:33

Explantation / Ta ut implantat

Hej alla kloka!

Jag har problem med mina bröst. Inte för att de läkt dåligt eller ser dåliga ut, de har läkt väldigt fint och ser naturliga ut. Men jag börjar känna att det inte var ett bra val att stoppa in dem från början. Hade jag fått frågan idag om jag ville förstora så hade jag sagt nej.

Jag har haft 500cc full delvis bakom bröstmuskeln i lite mer än tre år. Inga komplikationer. Jag är 26 och har gått upp en del i vikt sedan operationen, misstänker även att jag ökat mina naturliga bröstmassa för de har blivit större.

Mina argument MOT att jag ska ta ut dem är att det kostar 20k, innebär en viss operationsrisk (som alla operationer), men framför allt att jag kanske blir missnöjd med resultatet om jag tar ut dem.

Mina argument FÖR att jag ska ta ut dem är att de är tunga/ansträngande för ryggen, tuttsvett, svårare att hitta kläder som passar, men framför allt att jag känner att de inte är jag längre. Jag är inte samma person som jag var när jag stoppade in dem, jag har inte samma värderingar. Då var jag väldigt osäker och satte ett stort värde i att vara sexig, att andra skulle tycka att jag var sexig. Idag vill jag mest bara vara mig själv, det är jobbigt att bli sexualiserad av andra. Jag är ofta medveten om implantaten, som när jag ska sova eller när jag kramar folk, jag känner dem så tydligt.

Jag vet inte hur jag ska tänka, vara mig själv vs. riskera att bli missnöjd?

Hur tänkte/tänker ni som har tagit ut? Hur blev erat resultat? Ångrar ni att ni tog ut dem?

Tar tacksamt emot alla tankar och argument, både för och emot!

Född 95. 175 cm. ca 75 kg. Inga barn. Innan OP: 75A/70B. Efter OP: ca 70D

Konsultation 14/3-18 på Estetikcentrum i Malmö med Ali Baghar, blev rekommenderad 375cc

Konsultation 15/3-18 på Reformkliniken hos Tuve Mårtensson. Blev rekommenderad 500cc

Operation gjord den 17/4-18, Reformkliniken Tuve Mårtensson, 500cc Full Motiva, snitt i armhålan

Annons