Annons
2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2020, februari 22 - 19:06
An-
Bild för An-
 Offline
Senast sedd: 6 månader 3 veckor sedan
Brons
Medlem: 2020-02-10 11:38

Funderingar inför op

Hej!

Jag har ganska gravt tubulära bröst och har fått en op beviljad genom landstinget. Var i veckan på Sahlgrenska för att träffa min kirurg och diskutera alternativen. Ser ut som att det blir en bröstförstoring samt vårtgårdsplastik. Då jag studerar är op inte aktuell förrän till sommaren, så kommer träffa min kirurg igen när det närmar sig. Problemet är dock att när jag väl sitter med kirurgen blir jag alldeles handfallen och osäker. Dels beror väl detta på att det rent psykiskt är en jobbig situation, men sedan känner jag mig även väldigt osäker/obildad om bröstoperationer, vad som är viktigt att tänka på och vilka alternativen är. Försöker därför vända mig till någon med erfarenhet: Vad ska jag fråga min läkare? Hur ska jag förbereda mig? Något speciellt att tänka på?

Jag undrar också ifall det finns någon med erfarenhet av att opereras genom landstinget. Hur blev resultatet? upplevesen? Vad är fördelarna/nackdelarna med att operera sig genom landstinget kontra via en privat klinik? (förutom kostnaden förstås, haha)
Tacksam alla svar och tankar från er med lite bättre koll än mig :) allt gott

Annons
2020, april 11 - 14:41
Stil
Bild för Stil
 Offline
Senast sedd: 1 dag 22 tim sedan
Silver
Medlem: 2014-09-06 10:41

Du ska träffa kirurgen igen och gå igenom processen. Man är förvirrad 1a ggn. Det går fort vid konsultation. Kolla upp kirurgen...fråga hur många bröst op hen gjort osv... fråga om hur slut resultatet kan se ut...mätte kirurgen bröstbredd osv... lycka till

49år, 164cm, 64kg.
1 barn
Strl före op: 75B - 80A
Strl efter op: 75F
Ansiktslyft..övre ögonlocksplastik..skalfasader