Annons
3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2017, juli 11 - 12:59
vidrigabröst
Bild för vidrigabröst
 Offline
Senast sedd: 3 år 6 dagar sedan
Brons
Medlem: 2016-05-24 21:23

Tråd för min personliga dokumentation

Har gjort så många trådar angående olika saker som handlar om operationer på tubulära bröst men har inte koll på dem då jag sällan är inne på denna sajt. Känner dock att jag behöver ha någonstans att skriva om just mina bröst där folk kan relatera och inte bara låtsas vara förstående och i smyg vara äcklade och tänka "tur att jag har normala bröst".

Om någon undrar så kom jag in i puberten väldigt tidigare, "brösten" eller vårtgårdarna började växa när jag var runt 8 och min mens kom strax innan jag fyllde 11. Är fortfarande under 18 men pga paranoia vågar jag inte skriva min nuvarande ålder men är nära 18 i alla fall. Har alltid vetat att det är fel på brösten om man nu ens kan kalla dem för det. Mina är i princip bara gigantiska vårtgårdar och enligt plastikirurgen jag träffat har de i alla fall pyttelite bröstvävnad men det är inget man märker av. När jag var yngre, runt 11, visste jag inte vad som var fel och när jag försökte fråga folk på nätet beskrev jag just bröstvårtorna som svullna och fick som svar att det kunde vara tecken på cancer. Så jag gick runt och var rädd att jag hade cancer ett tag och när jag var 12 lyckades jag äntligen googla fram något som stämde in perfekt på mina bröst. Så fick jag reda på att jag har tubulära bröst.

Förra året innan sommaren tog jag kontakt med skolsköterskan och skolläkaren (första gången jag avslöjade min missbildning) för att göra något åt brösten. Läkaren skickade en remiss till vårdcentralen som fotade mina bröst och skickade vidare dem till en plastikkirurg. Blev nekad en konsultation pga min ålder och jag väntade hela sommaren på att gå till skolläkaren igen för att hon istället skulle skicka iväg en remiss direkt för att jag litade på henne. Fick tid hos en kirurg, hon gick med på att operera och jag står i kö sedan oktober-november förra året. Ringde för att fråga ungefär när jag skulle ha tid och de sa inte förrän i höst. Så jag väntar.

Tänkte använda denna tråd förhoppningsvis regelbundet för att skriva av mig när jag behöver och uppdatera om operationen ens blir av. Vet att min operation inte är akut så jag förstår väntetiden men jag väntar fortfarande på att bli ignorerad eller nekad så vågar inte känna mig säker än. Kanske hjälper tråden andra i min ålder som också går igenom det här.

Annons
2017, oktober 1 - 14:51
Mia77
Bild för Mia77
 Offline
Senast sedd: 2 år 10 månader sedan
Brons
Medlem: 2017-10-01 10:40

Hur har det gått, har du fått op-tid än?

Bröstförstoring.
Planerar operation på Bellakliniken eller Citadellkliniken.
Storlek nu innan OP: 80A men fyller den inte på ena, olika stora bröst och misstänker att jag har något tubulära bröst.

2018, maj 14 - 18:42
gurkan1991
Bild för gurkan1991
 Offline
Senast sedd: 6 månader 2 veckor sedan
Silver
Medlem: 2018-05-11 19:50

Undrar också hur det gått för dig!?

27 år, 170 cm, 63 kg.
Ingen operation.
Inga barn.
Är sugen på att göra en bröstförstoring eftersom jag har tubulära bröst.