Annons
1 inlägg / 0 nya
#1 2020, december 10 - 17:27
zashina
Bild för zashina
 Offline
Senast sedd: 1 månad 3 veckor sedan
Silver
Medlem: 2020-05-23 01:46

Tubulära bröst storlek och ärr?

Hej, har planerad operation om ungefär 1 vecka och efter att ha pratat med min kirurg en sista gång innan op-datum så är jag väldigt kluven angående storleken och placering av ärret.

Vad det gäller storleken har jag fått höra att ju större implantat, desto enklare kan underpoolen åtgärdas och minimera det "strutiga" bröstet. Någon som har erfarenhet? Jag är både bredaxlad och lång så 300cc på mig (som kirurgen rekommenderade), med ristestet, känns inte som någon skillnad, vilket såklart känns tråkigt. Jag berättade att jag hade önskat att lägga in 350-375cc och han sa att det absolut går, men då måste snittet läggas i bröstvecket (ursprungligen tänkt bröstvårtan). Eftersom jag inte har någon underpool i princip, finns det en chans att ärret kommer att synas tydligt när bröstimplantatet sjunker ner.
1. Finns det någon med STORA bröstvårtor som har blivit nöjd med endast implantat i kombination med åtgärden av bröstvävnaden som lagt sig "i" bröstvårtan?

2. Finns det någon som lagt stora implantat bakom muskeln genom bröstvårtan? Min kirurg verkar inte vilja göra det då det inte får plats (?), men har aldrig hört att ett implantat med den stoleken inte skulle få plats, snarare tvärtom. Är det väldigt individuellt?

3. Ni som haft tubulära bröst och lagt ärret i bröstvecket? Hur synligt är det? Döljer implantatet den eller syns det liksom på själva bröstet?

Kvinna, 21
175 cm 74 kg
Landsting
Op inställd i slutet av december, väntar på ny tid
korrigering av tubulära bröst= implantat 300 eller 375cc
strl innan op= platt, 170 cc
strl efter op= hoppas på fylligare, större och rundare

Annons