Annons
4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2020, november 22 - 15:07
lisaaaberg
Bild för lisaaaberg
 Offline
Senast sedd: 5 månader 2 veckor sedan
Brons
Medlem: 2020-11-22 14:32

aesthetic expert

Är det någon som gjort fettsugning under hakan på aesthetic expert hos dr.Ani ma? Eller någon annan behandling hos henne? Hittar inte så mycket information eller recensioner, bilderna på insragram ser dock jätte lovande ut, men tycker även priserna är ovanligt låga, fettsugning under hakan ligger på 5000 medan jag sett att andra kliniker har betydligt högre priser för den behandlingen. verkligen tacksam för svar!! :)

Annons
2020, november 23 - 22:14
Marina
Bild för Marina
 Offline
Senast sedd: 5 tim 45 min sedan
Moderator
Medlem: 2010-04-14 19:00

En bra första fråga att ställa rent generellt i ett liknande fall är: är personen som utför ingreppen legitimerad plastikkirurg? Det är inte Ani Ma själv i alla fall, vad jag kan förstå? Hon titulerar sig Dr., så någon examen har hon (får man väl hoppas och tro), men plastikkirurg lyckas jag inte verifiera att hon skulle vara.
Inte de två personer som listats som "legitimerad personal" heller. De kan vara sjuksköterskor eller rent av kirurger, men listade plastikkirurger verkar de inte vara. Det fanns inte mycket info på hemsidan om personerna bakom kliniken. Det behöver inte betyda något mer än att man behöver fråga, men man vill ju som patient i vart fall veta.

Kanske hyr de in någon plastikkirurg? Men det vill du ju i så fall också veta, vem?

Nu kräver förvisso den titeln att man kan allt inom plastikkirurgi, även t ex reparera gomspalt och trafikskadade ansikten. Det behöver inte en allmänkirurg kunna. 
Vanliga sätt att titulera sig när man inte har plastikkirurgisk examen, men arbetar med t ex bröstförstoringar och bukplastik, är t ex estetisk kirurg. Det har diskuterats om detta ska bli en vedertagen titel inom Europa, har jag hört ryktesvägen, men det har inte hänt än, vad jag vet. Personligen kan jag nog tänka mig att en allmänkirurg med träning på specifikt de skönhetsingrepp hen utför kan vara lika duktig på just dem. Men ett minimikrav för operativa ingrepp är ju ändå att man är utbildad kirurg. (Att ta bort ett litet födelsemärke och sätta två stygn kan en allmänläkare också reda ut, men ni förstår nog vad jag menar).

Var och en får avgöra var hen vill dra gränsen för vem som får göra vilket ingrepp på hen, och även utbildade plastikkirurger kan göra fel eller ha otur, men jag skulle definitivt vilja veta vilken utbilding personen har innan jag låter mig opereras.

 

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
47 år, 164 cm, 64 kg?
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Rösta gärna i våra undersökningar och ta del av andras svar!

2021, mars 26 - 00:32
Linn almaz
Bild för Linn almaz
 Offline
Senast sedd: 1 månad 2 veckor sedan
Novis
Medlem: 2021-03-25 23:53

aesthetic expert 15/1/2021 Ani kommit till Göteborg , Hon gjort fettsugning Till min magen och mina sidor betalade 30 000kr , Hade så mycket ont och mycket markering förfarande Kvar på min magen och har ej fått resultatet ens så mycket fett kvar på mina sidor och min magen, jag va jätte ledsen att betalade så mycket och har ej fått en bra resultat Jag skrev till henne några gånger Att så mycket fett kvar på min magen och sidorna vad ska jag göra ? Hon sa skicka en bild på din magen och skicka till mig, skickat till henne sen Hon skickade en bild beför behandlingen kollade noga på bilden sett att hon har använd photoshop att min magen ser ut mycket store än jag hade, vissade bilden Till några de märkte oxå att det är en riktigt photoshop som hon har använd till min bild, Hon skulle lura mig att vissa den bild att jag hade så här stor magen, Jag skriv till henne vrf du har använd photoshop hon ville ej lyssna på mig ens och blockerat mig på WHATSAPP , sen jag skrev till henne på viber hon blockerade mig där ifrån oxå Direkt, efter Ringde till Hennes clinik nummber skulle ba förstå vrf hon lurar sina kunder så här med fake bilder, men fann Hon skrekit på mig så mycket och började hota mig att hon har bilder på min kropp, Aså aldrig sett en klinik hotar sina kunder med bilder och använder photoshop på bilderna, kan säga att hon va jätte Respektlös mot sin kund, och Hon stäng av samtalet utan att lyssna på sin kund ringde några gånger och skrev meddelande till henne hon svarade ej ens, ska börja och anmäla henne för att hon skulle lura mig med photoshop och jag är jätte missnöjd.

2021, mars 26 - 00:38
Linn almaz
Bild för Linn almaz
 Offline
Senast sedd: 1 månad 2 veckor sedan
Novis
Medlem: 2021-03-25 23:53

Hon har bara fake bilder på lnstagram och facebook hon använder photoshop tro ej på hennes bilder hon brukar lura kunder med photoshop,

Annons