Annons
3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2019, september 3 - 09:29
Snowmonstret
Bild för Snowmonstret
 Offline
Senast sedd: 1 år 3 månader sedan
Silver
Medlem: 2019-09-02 12:59

Konsultation nordesthetics

Vill bara dela med mig av min upplevelse från min konsultation angående bröstförstoring + lyft med nordesthetics, då jag själv hittat lite info om den kliniken på detta forum. Jag visste inte alls vad jag kunde förvänta mig av besöket och därför vill jag dela med mig. Jag åkte till Stockholm, där nordesthetics samarbetar med kliniken Mandy medicals i Sollentuna. När jag kom dit så fick jag fylla i en hälsodeklaration, jag hade förstått att det skulle vara på engelska iom att jag planerar att utföra arbetet utomlands. Ägaren på Mandy medicals stod som receptionist den dagen, och gör nog alltid det i samband med att nordesthetics har sina två heldagar med konsultationer. Hon var trevlig och informativ, även lite säljande av konceptet och berättade att hon själv varit på kliniken för 2 ingrepp, varav en fettsugning och den andra minns jag inte. Varje konsultation planeras till 20min, vilket kändes som lite. Jag hade nog förväntat mig mer än att komma in, visa upp brösten och bli mätt. Jag fick berätta mina tankar om vad jag ville och kirurgen berättade vilken metod och vilken storlek som var rimlig för mitt önskemål. Jag fick inte se, känna eller jämföra implantat, och jag hade nog velat ha mer information. Fick svar på mina frågor, men önskar att informationen varit mer djupgående. Kirurgen var tydligt, kort och koncist.

Kommer att komplettera min konsultation med en konsultering på Art clinic i Jönköping för att för mer insikt om storlek och implantatstyp innan jag bestämmer mig vad jag vill ha. Vill inte stå helt och vela eller vara oförberedd när implantat och storlek ska väljas dagen innan operationen,

Hoppas denna informationen kan hjälpa någon!

Kvinna 27år
164 cm, 58 kg
Bröstrekonstruktion à ankarlyft och implantat, bakom muskeln, mentor 245 cc antaomiska Medium high, moderate profile
Art clinic, Jönköping. Karl Bremer.
Inga barn

Annons
2019, oktober 12 - 16:02
Sima75
Bild för Sima75
 Offline
Senast sedd: 3 månader 2 veckor sedan
Brons
Medlem: 2019-09-05 12:50

Hej
Jag har tid den 19 december på samma klinik i Litauen. Men jag har kontakt via mejl med kliniken direkt, inte i Stockholm. De svarar direkt och skriver allt. Ska du åka till Litauen eller har du redan åkt?

2019, november 11 - 08:53
Snowmonstret
Bild för Snowmonstret
 Offline
Senast sedd: 1 år 3 månader sedan
Silver
Medlem: 2019-09-02 12:59

Jag åkte aldrig till Litauen, efter mitt besök på artclinic i Jönköping så blev det där ist. Opererades 6/11. Fick lite olika bedömningar. På art sa de först att jag kunde få ett lollipoplyft, vilket gjorde beslutet att vara på hemmaplan. Sen blev det ett ankarlyft ändå i slutänden tyvärr... Men fick också helt annan koll och förslag på implantat. Samt att eftervården i Sverige stämde mer vad jag lärt mig i mitt yrke som ssk.

Kvinna 27år
164 cm, 58 kg
Bröstrekonstruktion à ankarlyft och implantat, bakom muskeln, mentor 245 cc antaomiska Medium high, moderate profile
Art clinic, Jönköping. Karl Bremer.
Inga barn