Annons
2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2012, januari 5 - 22:29
anonym (ej verifierad)
Bild för anonym

Behöver råd och stöd!

Hej! Jag är ny och har inte hunnit kolla runt så mycket så det här kanske står någon annan stans men jag behöver verkligen hjälp. Jag är 17 år nu i februari och för två år sedan så var jag hos en doktor/psykolog om att jag blev skrattad åt pga mina bröst. Jag fick då reda på att jag hade tubulära bröst men att de nog skulle rätta till sig när jag växt färdigt. Visste inte att de fans något som hette det innan mitt möte, tjejerna i min klass kallade dem bara "Banan bröst" eller liknande. Det blev en liten trörst när jag fick reda på att fler än jag såg ut så men det hjälpte inte mina problem i klassen. Nu har efter 2 år har mina föräldrar åter igen tagit upp det med en doktor eftersom dom ser exakt likadana ut som för två år sedan och pga att jag var väldigt tidig i min pubertet så kommer jag inte att växa mer. Jag hoppas jätte mycket på att de ser att jag verkligen behöver en operation men har någon något tips på vilken typ av operation som är bäst? Om det är bröstlyft (med eller utan implantat), bröst förstoring eller bara förflyttning av vårtgården? hur gjorde ni??

Annons
2012, januari 8 - 21:12
guldskor
Bild för guldskor
 Offline
Senast sedd: 9 månader 3 veckor sedan
Silver
Medlem: 2010-10-26 22:30

Hej och välkommen hit! Skönt att du har dina föräldrar vid dina sida! Dina bröst kommer inte ändras mer än om du går upp/ ner i vikt.
Jag vet att det är super jobbigt när folk skrattar åt ens bröst! Jag har varit i den sitsen att jag aldrig visat mina för min mamma vänner eller syster.
Vart bor du? I Malmö är det akademikliniken som utför operationer som blir beviljade genom landstinget.
Ska du betala själv/föräldrar eller ska du försöka bli bevlijad genom landstinget?
Gör du det privat ska du boka in dig på en eller gärna fler konsultation på en välkänd klinik för att hitta den kirurg som du klickar med:)
Har du stora bröst nu? Pekar din bröstvårta mot golvet? Då kommer du precis som jag behöva lyfta dina bröst.
Du måste lägga in implantat för att töja ut tuben. Det bästa är att lägga framför muskel om du bara vill ha runda bröst.
Väljer du lägga bakom muskeln är det väldigt viktigt att du tar en rätt stora implantat för att kunna töja din tub maximalt och även ha ett implantat som har en så hög projektion som möjligt!
Om du känner redan nu att dina bröstvårtor är förstora kan man även förminska dom.
Allt detta kan du bestämma själv om du väljer att bekosta din operation själ. Gör du det dock genom landstinget kan processen både bli lång och du får inte bestämma vilken storlek du vill ha på dina implantat.
Lycka till! Och ställ frågor!
Kram

26 år
konsultation Peter Cosmo citadellkliniken
21 mars 2011 operation
ankarlyft + vårtgårdsplastik + förstoring
580 uhp textuerade bakom muskeln
13,5 cm i bröstbredd
tubulära bröst höger 250 cc vänster 350 cc
Op 2. Korr 24 april 2011
Nytt bröstl