Annons
3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2013, april 29 - 17:46
Nyfiken-Bo
Bild för Nyfiken-Bo
 Offline
Senast sedd: 8 år 1 vecka sedan
Brons
Medlem: 2013-04-29 17:32

Blev du nöjd med din bröstförstoring?

Jag är ny här och jag har i många många år mått dåligt över mina bröst. Jag är 35 år och har sedan jag var tretton år mått dåligt över hur små de är. I övrigt är jag lång och stor men mina bröst fyller inte ens en a-kupa. undertill har jag ingen fyllning alls, ovanpå bröstvårtan är det lite fyllning men inte så det fyller en a-kupa som sagt. Jag har mått så dåligt och detta begränsar mitt liv mycket. Jag simmar aldrig, duschar inte med andra, visar mig inte avklädd eller så tillsammans med andra. Jag känne rmig okvinlig då jag inte kan ha andra bh:ar än vadderade. Men jag känner mig samtidigt så rädd för att låta mig opereras. Tänk om det går fel? Tänk om hälsan skadas? Att man får cancer eller allergiska reaktioner på implantaten. Måste de bytas ut och efter hur länge? Hur vet man vilket inplantat man ska välja? Känner man inte sig onaturlig efteråt. Ingen skulle tro jag skulle operera mig för utåt sett ser det ut som jag har bröst, men när jag tar av mig bh:n finns inget kvar....Mår verkligen dåligt av detta och jag vill kunna klä av mig inför en man och veta att jag är snygg. Nu hänger bara et par små strutar där utan fyllning till min annars stora kropp. Men att riskera hälsan vill jag inte heller. Berätta gärna du som opererat dig även du med icke tubulära bröst, hur du känner inför din operation. Var det rätt beslut? Är du nöjd? Känns brösten naturliga att ta på och känner du av brösten mot kroppen? Jag tänker då man inte har någon egen fyllning kanske inläggen börjar skava mot kroppen?
Annons
2013, maj 2 - 21:28
Vanillame
Bild för Vanillame
 Offline
Senast sedd: 2 år 3 månader sedan
Silver
Medlem: 2013-05-02 00:41
Jag har inte opererat mig men jag måste bara säga en sak, tror du att du skulle sakna dina "gamla" bröst? Du har ju mått så dåligt, så länge över dem. Det kanske är värt risken? 

25 år, 171 cm, 60 kg
Strl före op: 7B
Önskad strl: Visuell C-kupa
Ingen konsultation
Intresserad av; Runda, släta, bakom muskeln, 300-350 cc

2013, maj 4 - 09:12
Salt26
Bild för Salt26
 Offline
Senast sedd: 4 månader 1 vecka sedan
Silver
Medlem: 2012-11-12 17:28

Hej tjejer!

Jag var precis som ni innan op. Jag har velat göra det i över 10år och bestämde mig i julas för att opereras. Jag hade 70a innan op och lade in Allergans anatomiska 255 MF och hamnade på 70C/D. Märket Allergan tror jag är det dyraste märke på marknaden och det bästa implantatet mot kapselbildning. För mig var det viktigt att min bröstförstoring skulle se relativt naturlig ut för jag vill fortfarande uppfattas som nätt och sportig.
Innan op var jag inställd på komplikationer, tror det är bra att vara förberedd på det värsta så att man inte får en chock om något skulle hända. Jag ville ha snittet i bröstvecket då jag hört att kirurgen får bättre insyn och kan placera implantatet nästintill perfekt och det krävs oftast inte ett bröstband för att trycka ner implantatet, kanske ändå behövs om man väljer att lägga in större storlek.

Hade jag fått göra om det idag hade jag valt lite mindre projektion till fördel av kanske 0,5 cm bredare implantat. Men annars ser de väldigt naturliga ut och känns också naturliga. Det har nu gått ca 6 månader sen op och jag kan göra armhävningar och jag joggar ca 3 ggr i veckan. Är då tacksam för att jag haft en så bra läkning. Var lite orolig då jag efter lite tvekning gick med på att lägga implantatet bakom muskeln. De håller sig på plats längre bakom muskeln och mammografi är enklare att göra än vid placering av framför. Jag har inga barn än men jag hoppas verkligen på att de håller formen efter graviditet.

Jag har skapat några trådar här och även lagt upp bilder som ni kan kika på:)

55kg 168cm
Strl före op: 70A,75A
Strl: efter op: 70C eller 75B
Op dec 2012, Ulf Garpered, Akademikliniken Malmö
Anatomiska Allergan 255MF, bakom muskeln.
Implantatsbredd 11,5cm (min egen bröstbredd: 12 cm)
Projektion: 4,6cm (Full projektion)