Annons
22 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2011, mars 22 - 23:12
hellobenjamin
Bild för hellobenjamin
 Offline
Senast sedd: 8 år 5 månader sedan
Silver
Medlem: 2011-03-15 22:18

Hur berättade ni för era pojkvänner/sexpartners?

Hej!

 

Jag har inte skrivit någon tråd om just mina bröst och känslor, men kortfattat kan jag säga att jag känner igen mig så mycket i vad många av er här inne skriver. Även om det självklart inte är roligt att fler går runt och mår lika dåligt känns det i alla fall lite bättre att veta att man inte är helt ensam. Läser också om er som genomgått era operationer och blir så glad för er skull! Jag kan inte se bilder ännu, men det ska bli väldigt spännande att se sen. Jag hoppas att jag också kan operera mina tubisar en dag, snart.

 

I alla fall, till min fråga... Jag har inte berättat om mina tubulära bröst för någon - inte familj, vänner eller killar. Visst är det konstigt, det är ju inte något som man på något sätt kan rå för er eller råda över, men ändå skäms jag. Jag är en liten bit över 20 år och har på grund av mina tubulära bröst aldrig haft en riktig pojkvän. Jag har träffat flera som jag tror att det skulle kunna blivit mycket bra och fint med, men jag skäms. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga till dem, hur säger man att man har tubulära bröst? Att man inte vill ha sex utan bh för att man mår dåligt över hur man ser ut? Med tillfälliga sexpartners känns det lättare, att ligga med någon en gång med bh har jag inte uppfattat som att det ses på som något konstigt, däremot om man har en pojkvän... Samtidigt läser jag i flera trådar om tjejer med tubulära bröst som har pojkvänne.r Vissa har aldrig visat sig utan bh för sina pojkvänner och vissa har gjort det.

 

Ni som inte visar er utan bh för era pojkvänner/sexpartners, vad säger ni? Och vad säger de? Och till er som faktiskt gör det, först och främst - jag önskar att jag var lika stark som er! Hur reagerade era pojkvänner första gången de fick se era bröst? Samtidigt som jag vet att en normal kille i min ålder (ev. + några år) inte rakt ut skulle säga något är jag ändå rätt för vad han skulle tänka.

 

Kram till er allihop!

Ålder: 22 år, Längd: 168 cm, Vikt: ca: 60 kg
Vill: Operera mina tubulära bröst (A-kupa)

Annons
2011, mars 23 - 06:28
Dancehall (ej verifierad)
Bild för Dancehall

Hej på dig och välkommen hit till oss andra tubisar, även om jag har väldigt lindriga tubulära bröst hihi :) Jag fyller 20 i år och har hller aldrig visat mina bröst för någon. Trots det har jag nu haft pojkvän i 3 och ett halvt år nästan. I början trodde han mest att jag var väldigt blyg som hela tiden ville ha sex med bh på, som ville ha det mörkt i rummet osv men när det hade gått ca ett år så berättade jag lite ytligt för honom vad mitt roblem var. Jag visste inte själv att det kallades för tubulära då.

Han har aldrig riktigt fått veta mitt exakta problem, men har ändå alltid accepterat att jag inte vill visa dem. Han säger att det får ta den tid det tar (även om jag vet att jag ALDRIG kommer visa mina bröst så som de ser ut nu). 

När jag berättade för honom att jag ska operera mig så förklarade jag lite mer om hur brösten ser ut osv men det känns ändå bra för mig att han får veta så lite som möjligt om hur de ser ut. Han får helt enkelt vänta tills efter min operation :) Stackaren har redan väntat i mer än tre år. Men den som väntar på någonting gott!

2011, mars 23 - 19:39
norrlandstuttar (ej verifierad)
Bild för Dancehall

min sambo har alltid gillat mina bröst trots hur de sett ut... jag tror vi tjejer faktiskt ställer högre krav än killar när det gäller modellen på bröst!! Jag hade inte vågat visa mina bröst för någon jag bara känt ytligt, för då har de inte omtanke om en och kan såra utan att bry sig. Men att visa brösten i ett förhållande för den man älskar är ett tecken på förtroende och jag tror att vääääldigt få killar skulle känna något annat än glädje över att få se dem om de vet hur mycket man skäms över dem. Jag skulle alltså vänta en tid med att visa dem och senare, när man känner sig trygg med varandra förklara att man skäms för dem för att de har ful form.  Ingen idé att börja göra utläggningar om att de är tubulära etc, utan bara helt kort säga att man skäms över dem och inte vill visa dem av rädsla att bli sårad. Han kommer säkert att vilja se dem ändå och då skulle jag visa dem, när han vet hur jag mår över dem.

2011, mars 24 - 12:56
guldskor
Bild för guldskor
 Offline
Senast sedd: 9 månader 3 veckor sedan
Silver
Medlem: 2010-10-26 22:30

Min kille förstod aldrig varför jag skämdes. För honom som antagligen bara sett porrbröst innan mig förstod jubatt alla bröst inte såg ut som dom. Mina var lite snea o tubiga men va fan han brydde sug inte för dom satt på mig. Men det var även han som sa till mig att fyra år senare gå till en kirurg då jag aldrig varit nöjd med dom. Jag kom hem och föklarade att jag hade tubulära och han förstod men tyckte fortfarande jag har finaste brösten. Han har aldrig lagt sig i min operation. Inte med val av storlek profil eller kirurg för jag gör detta för min skull. Och han vill inte ha något finger med i spelet då man ibland hört att det är killarna som valt att osv. Allt var upp till mig och han stöttar mig till 100% med mitt val.

26 år
konsultation Peter Cosmo citadellkliniken
21 mars 2011 operation
ankarlyft + vårtgårdsplastik + förstoring
580 uhp textuerade bakom muskeln
13,5 cm i bröstbredd
tubulära bröst höger 250 cc vänster 350 cc
Op 2. Korr 24 april 2011
Nytt bröstl

Annons
2011, april 10 - 23:20
sarahviktoria
Bild för sarahviktoria
 Offline
Senast sedd: 3 månader 5 dagar sedan
Silver
Medlem: 2011-04-10 21:08

Det tog Jättelång tid för mig att visa mina bröst för min pojkvän, har alltid avskytt mina bröst.. Men sen när jag väl gjorde det sa han att de var jättefina och han har under hela vårt förhållande berömt dem.. Nu har vi dock gjort slut och jag funderar på att göra en operation.. räcker ju liksom inte att man får bekräftelse från andra, i slutändan handlar det ju om att vara nöjd själv.. Jag skäms dock över att göra en operation.. har inga vänner eller känner ingen som gjort det så har ingen att prata med vilket känns jobbigt.. Vet inte ens om jag kommer berätta det för någon.

27 år, 64 kg 168 cm
Konsultation 13/8-18 hos Art Clinic, Peter Zachrisson
Op datum 27/9-18
Ankarlyft och förstoring
Storlek idag: 70 C/D

2011, april 11 - 01:29
Tubulärnomore (ej verifierad)
Bild för Dancehall

Jag har ingen pojkvän, däremot en "helgkille", en kille jag tycker massor om som kompis och så är han galet het också.. :D (kk kändes fel, eftersom vi mer myser och hånglar, gör pargrejer, än bara har sex).

 

Hursomhelst så hade vi sex innan op, men alltid hade jag bh och t-shirt, och jag förklarade det lite med att det var en "intimitetsgrej", eftersom vi inte var kära osv.. en rätt kass förklaring, och han tyckte det var tråkigt, men "köpte" det tror jag.. eftersom jag inte visat ngn kroppsnoja el osäkerhet i övrigt. Har ju alltid upplevt att mina bröst inte är mina, inte velat kännas vid dem, så den kille jag varit intim med har liksom inte fått känna.. har sagt att jag haft ont, el tja, vad som helst i princip för att slippa visa, bara varit med killar som accepterat detta.

 

Nu vet min "söndagskille" att jag fått op via landstinget, men inte ens då hade jag lust att outa vad det var.. sa typ att jag var platt och så.. angel Har fortfarande haft bh och t-shirt på mig, nu senast tog jag av bh:n och han blev glad, men köper fortfarande att jag vill ha t-shirt på, att han inte får ta innanför (dock sneglar han glatt ner i en urringning om jag har linne tex.. kiss). Iaf, han är jättemån om mig och att jag ska må bra, att det ska kännas bra allt vi gör.

 

Grejen är lite att han jag är rädd att han ska säga ngt negativt om dem om han får se, typ att de inte är lika snygga som "normala" förstorade el nåt.. säkert helt obefogat, och jag vet inte om jag är överkritisk. Men iaf; vet inte om jag kommer berätta, el visa mig naken inför någon. Vilket kanske låter helt hemskt, så gammal och en så bevarad hemlighet.. men för mig är det stort att se normal ut i linne, det räcker gott och op var värt bara det. :)

 

Precis som du skriver är inte största rädslan vad en kille skulle säga, utan vad han skulle tänka.. och eftersom jag inte tycker mina gamla bröst är ngt jag vill förknippas med, rent krasst.. så föredrar jag, iaf för nu, att inte säga något. Om jag kommer säga något återstår att se, kanske i en lång djup relation så känns det inte så big deal. Känner mig nära min "helgkille", men samtidigt så föredrar jag blicken när han anar mina bröst i linne nu.. än räds vad jag skulle läsa (el inbilla mig att jag ser) i hans blick om jag outar tubulära. Det är ju ingen plikt att upplysa, dock tror jag detta är en större noja för oss tjejer än vad en kille skulle lägga vikt vid det. Finns ju killar som tex opererat gyno, jag vet iaf att jag öht inte skulle bry mig om det, men det borde ju vara samma grej! :)

2011, april 16 - 14:58
memyself
Bild för memyself
 Offline
Senast sedd: 1 år 7 månader sedan
Brons
Medlem: 2010-10-20 17:45

Jag är gift sedan nästan 4 år tillbaka och har varit tillsammans med min man sedan 8 år. Vi har tre barn och träffades då vi var 19 och 20 år gamla..i början var jag alldeles platt med mina typiska tubulära vårtgårdar..stora och olika..inte mycket till bröst där inte. Jag var inte mycket för att visa mig och har aldrig varit. När jag blev gravid växte dom men var fortsatt tubulära dvs stora vårtgårdar och ingen underpol att tala om. Det bara hänger. Inte blev det bättre av dom två nästkommande barnen.

 

Men han har alltid påpekat att han älskar mina bröst. Han säger ofta att han tycker dom är dom finaste som finns. Men jag gillar dom inte, jag kan inte se mig i spegeln utan att må dåligt. Jag är inte nöjd och det vet han, han vill att jag för min egen skull ska få en operation då han lever med mig och ser hur dåligt jag mår över detta. Men han skulle aldrig lägga sig i vilken storlek jag ska ha eller något annat. En operation är något som jag skulle göra för min skull.

 

 

Ålder: 28 år
Längd: 175 cm
Vikt: 73 kg
Intresserad av: Bröstförstoring samt bröstlyft
Har just nu: Tubulära bröst som jag vantrivs enormt med.
Vill ha: Symmetriska och normala bröst! Vill slippa skämmas.

Annons
2011, april 16 - 21:25
madeleine
Bild för madeleine
 Offline
Senast sedd: 8 år 6 månader sedan
Silver
Medlem: 2011-04-13 15:42

Jag blir så berörd av vad ni skriver jag känner igen mig precis... Jag har aldrig haft en riktig pojkvän och jag har aldrig visat mina bröst för någon, inte ens min mamma eller mina systrar (som alla har skit snygga bröst) och absolut inte för någon kille. Jag har alltid sex med bh:n på eller med ljuset helt av och han får definitivt inte röra. Detta gör det ju såklart omöjligt att ha en riktig relation med någon, och eftersom brösten är så stor del av en kvinnas sexualitet å det finns så mycket nerver i både brösten och bröstvårtan känns det som om man missar halva uplevelsen. Man kan liksom inte vara helt fri. Och även om jag skulle visa dem för någon och han skulle säga att han älskade mina bröst precis som dem är, skulle det liksom inte spela nån roll för JAG älskar dem ju inte. Jag har bestämt mig för att genomgå en operation och jag håller helt med johannajois att det definitivt är något som jag gör för mig själv! :)

2011, april 18 - 00:57
hellobenjamin
Bild för hellobenjamin
 Offline
Senast sedd: 8 år 5 månader sedan
Silver
Medlem: 2011-03-15 22:18

madeleine skrev:

Jag blir så berörd av vad ni skriver jag känner igen mig precis... Jag har aldrig haft en riktig pojkvän och jag har aldrig visat mina bröst för någon, inte ens min mamma eller mina systrar (som alla har skit snygga bröst) och absolut inte för någon kille. Jag har alltid sex med bh:n på eller med ljuset helt av och han får definitivt inte röra. Detta gör det ju såklart omöjligt att ha en riktig relation med någon, och eftersom brösten är så stor del av en kvinnas sexualitet å det finns så mycket nerver i både brösten och bröstvårtan känns det som om man missar halva uplevelsen. Man kan liksom inte vara helt fri. Och även om jag skulle visa dem för någon och han skulle säga att han älskade mina bröst precis som dem är, skulle det liksom inte spela nån roll för JAG älskar dem ju inte. Jag har bestämt mig för att genomgå en operation och jag håller helt med johannajois att det definitivt är något som jag gör för mig själv! :)

 

Det är precis såhär jag känner också. Och jag blir så ledsen av att tänka på allt man har missat - alla fina killar som kommit och gått och som kanske kunde blivit världens bästa för just mig om jag bara sett normal ut. Eller i alla fall känt mig okey i mig själv, men det gör jag inte. Jag känner lite att det snart får vara nog. Men det är svårt det där, med att berätta. Precis som du har inte heller jag berättat för någon - inte mamma, inte kompisar. Ska man göra en operation blir man väl mer eller mindre tvungen att berätta.

 

Jag ser att du har bokat konsultation på Art Clinic förresten, finns det någon speciell anledning till att du valde just dem? smiley

Ålder: 22 år, Längd: 168 cm, Vikt: ca: 60 kg
Vill: Operera mina tubulära bröst (A-kupa)

2011, april 18 - 20:19
madeleine
Bild för madeleine
 Offline
Senast sedd: 8 år 6 månader sedan
Silver
Medlem: 2011-04-13 15:42

Hej Hellobenjamin :) Det är så skönt att någon förstår vad jag menar, och att ha någon at prata med om det här. Jag har aldrig träffat eller sätt någon med sådana bröst som jag har, men det ä nog för att vi alla gömmer oss ....:(  Att kunna få utrycka sina känslor så här annonymt känns helt underbart. 

 

Art Clinic valde jag för att jag bor så nära göteborg och jag har än så länge bara hört bra saker om dem :) Nu när jag äntligen ska ta tag i det här känner jag att jag vill ha någon så verkligen kan bröst :P eller vad man ska säga. Går man vi landstinget verkar det vara en så lång prosess och det att man inte själv får välja kirurg. Jag vill liksom bara få det "överstökat" så fort som möjligt nu när jag vet att det faktist går att fixa.

 

Jag vet ändå inte om jag kommer at berätta för någon, ingen har ju sätt mina bröst och jag har vaddad bh på mig... men jag vet inte. Jag måste nog berätta för min pappa eftersom jag tänker be honnom om ett lån, vet inte vad han kommer säga om det. Jag har precis sagt upp mig från mitt jobb så kan ju inte ta ett vanligt lån. Men jag är fast besluten att få ihop pengar, det bara måste gå!! Hur känner du men allt, ska du försöka gå via landstinget eller spara ihop själv? 

Önskar att jag kunde krama dig :)

Annons
2011, april 22 - 15:02
MissTubi
Bild för MissTubi
 Offline
Senast sedd: 8 år 4 månader sedan
Silver
Medlem: 2010-10-19 13:44

Genom mina kortare förhållanden har jag bara sagt att jag är missnöjd med dem. Det är ju inte ovanligt att man är missnöjd och dem har varit nöjda med det svaret för en tid men de kommer väl ofta upp någon gång till.

Med min nuvarande pojkvän/sambo så har jag kunnat vara helt ärlig och han visade massor av empati och har verkligen stöttat mig. Det kändes enormt bra och sakta men säkert lät jag honom vara innanför Bh:n och tillslut vågade jag sova naken och ligga helt naken brevid honom..klarade inte av sex till en början då jag kände mig för spänd.

Men de är något vi jobbar på och blir starkare av och att få höra att man är de vackraste som finns i hans ögon oavsett efter att han har sett dom känns väldigt lättande.

Jag var på något vis rädd att när han väl såg dem så skulle attraktionen försvinna men kärleken verkade ju vara starkare än så.

Men vill tillägga att jag tror det här är rätt väg att ta det. Med en partner som du känner och litar på och ta de steg för steg. För skulle reaktionen bli negativ så tror jag de blir ännu svårare att överkomma sen.

Lycka till med kärleken och brösten! Och sök hjälp via landstinget, dom opererar dig gratis då de räknas som missbildning.Kram

"21 årig småstadstjej med stora drömmar