Annons
2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2011, november 17 - 02:55
La Gringa
Bild för La Gringa
 Offline
Senast sedd: 5 år 2 månader sedan
Silver
Medlem: 2011-09-09 04:14

Uppdatering av mina tubisar (1 månad)

Nu har jag äntligen fått tummen ur och tagit bilder på mina korrigerade tubulära bröst - lagom till 1 månads-dagen!

Ärren runt bröstvårdarna är i princip helt läkta, dock är de fortfarande lite röda vilket jag hoppas ska gö över snart. Formen på brösten är lite olika, höger bröst har en hård kant undertill och hänger lite lägre ned än vänster, även om vänster bröst känns som om det är mer utvecklat då det är mjukare än det högra.

Vad gäller formen är jag lite missnöjd då jag tycker att brösten ser hängigare och ledsnare ut än vad jag hade hoppats på, men det kanske är att förvänta sig då jag hade så pass grav tubularitet. Däremot ska jag diskutera det med min kirurg nästa gång jag ser henne och se om det inte finns något man kan göra åt det hela för att få dem att se lite gladare ut. :)
Resultatet i sig är förstås hundra gånger bättre än vad det var förut och brösten ser väldigt naturliga ut. Jag är väldigt glad över att min kirurg inte valde större implantat då jag ville ha ett så naturligt resultat som möjligt, och just nu känns det nästan som om jag inte genomgått någon operation utan alltid har haft dessa bröst - vilket var precis den känslan jag var ute efter. Hittills har jag inte heller märkt av någon form av känselnedsättning, om än kanske pyttelite runt vårtgården på höger bröst, trots att snittet lades via bröstvårtan.

Lägger även med mina före-bilder så att ni kan se skillnaden.

Annons
2011, november 17 - 05:29
sue
Bild för sue
 Offline
Senast sedd: 4 år 7 månader sedan
Silver
Medlem: 2011-07-27 05:59

Jag tycker de blev jatte fina:) Om du vill ha mindre hang sa far du nog gora ett lollipop lyft.  

40 ar
170 cm
60kg
4 barn.
Kommer fran Stockholm men bor nu i Kalifornien sedan 20 ar tillbaka
Ska forstora brosten den 23 september yeah!!!!!!!