Annons
2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2020, juli 29 - 22:31
Kocko
Bild för Kocko
 Offline
Senast sedd: 5 dagar 5 tim sedan
Brons
Medlem: 2020-07-29 21:48

Blygdläppsförminskning nyligen

Hej!
Tror att jag läst igenom alla trådar om blygdläppsförminskning, men hittar ingenting som skrivits senaste tiden så ställer mina frågor ändå..

Jag vill göra en blygdläppsförminskning pga att de skaver och dagligen är till besvär i olika sammanhang. Har alltid större modeller på trosor, men ser hjälper inte.

Är det någon som nyligen förminskat blygdläpparna i Stockholm och vill dela erfarenheter?
Jag är osäker på vilken kirurg jag ska välja.
Har pratat med Rika Hammarström och har fått förtroende för henne, men har inte hittat en enda person som delat med sig efter att ha opererats av henne.

Undrar också om det i princip alltid ”ser osmickrande ut” om man enbart förminskar blygdläpparna utan att göra något åt klitoriskappan?
Hade inte tänkt på den som ett problem, men av det jag läst verkar många rekommendera att göra det samtidigt för att det ofta ser konstigt ut annars.
Mvh,
Kocko

Annons
2020, augusti 3 - 19:43
solsol
Bild för solsol
 Offline
Senast sedd: 2 dagar 9 tim sedan
Silver
Medlem: 2015-10-15 13:14

Hej!

Tyvärr kan jag inte svara på frågan om kirurger i Stockholm.

Min uppfattning är att de flesta som gör klitoriskappan gör det av den anledningen att dom har väldigt mkt överflödig hud som täcker den.

Om du inte har upplevt att du har en "stor klitta" med mkt hud på, så tror jag inte att du behöver börja tänka på det nu. Jag förminskade båda, för att jag hade mycket av allt.

Min bästa rekommendation är att du tar det samtalet med den kirurg du väljer. Det kan vara så att hen säger att du inte har tillräckligt med hud att reducera från första början. Dom har sett tillräckligt många för att kunna göra den bedömningen om vad som är bäst för dig. Ingen kirurg sätter kniven runt klittan mer än nödvändigt.

Den kirurg jag hade, sa också att man ska undvika operationer där man förminskar genom att göra "tårtsnitt" som sys ihop, då de kan spricka upp vid t.ex barnfödandet. Den bästa metoden är att skära "längst med" blygdläpparna. Så det kan du ta med dig också.

Lycka till, om du verkligen vill göra denna operationen så gör det. Jag har inte ångrat mig en sekund!

Ålder: 37 år, Längd: 173cm, Vikt: ca: 60kg
Intresserad av: Intimkirurgi
Operation: Förminskning av blygdläppar, Förminskning av klitoriskappa
Klinik/Läkare: Kosmetisk kirurgi ( Ivan letterfors), Jönköping