Annons
4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
#1 2020, augusti 2 - 09:09
annalotta
Bild för annalotta
 Offline
Senast sedd: 4 månader 6 dagar sedan
Silver
Medlem: 2013-04-18 11:48

Bodyfiller i rumpan

Hej!
Igår när jag var och gjorde fillers i läpparna fick jag berättat för mig att det även finns nått som heter bodyfillers som du kan använda tex i rumpan för att få ökad volym och put. Det sitter sedan i 1 till två år.

Har nån testat? Söker bilder men hittar inga.
Skulle vilja veta om nån gjort och vad personen tyckte om resultatet. Utseende, känslan, kostnad?

Tack

inga barn, 25 år 162cm,60kg
strl nu: 75B/liten C
funderar på att göra en bröst op

Annons
2020, september 20 - 01:55
Gumman96
Bild för Gumman96
 Offline
Senast sedd: 7 månader 2 veckor sedan
Brons
Medlem: 2020-09-20 01:45

Hej! Jag gick med i denna grupp för att dela med mig av min upplevelse och samtidigt hoppas på råd från någon som också har gjort det. Jag kommer alltså publicera bilder och min historia, men för att ta det kort så har jag haft väldigt mycket komplikationer. Jag fyllde sammanlagt 100ml för att fylla ut den del av skinkorna som saknade volym. Det var alltså ingen dramatisk förändring jag ville ha, men idag har jag en mjuk men utåtbuktande knöl på ena skinkan, och på andra har jag en hård knöl som sitter lite ”djupare” och därmed inte syns, dock känns den:( Jag har fått ta tre antibiotikakurer för ena sidan inte ville läka. Första dagarna gjorde fruktansvärt ont och jag har ändå hög smärttröskel. Efter kanske en vecka började det spruta ut filler ur ena stickhålet, fick gå på återbesök och tömma en del, men det fortsatte sippra ut ändå. Nåväl, jag återkommer med en mer detaljerad historia när jag har mer tid!

2020, november 14 - 20:34
annalotta
Bild för annalotta
 Offline
Senast sedd: 4 månader 6 dagar sedan
Silver
Medlem: 2013-04-18 11:48

Aj aj, vad tråkigt att höra. Hur mår du idag?

inga barn, 25 år 162cm,60kg
strl nu: 75B/liten C
funderar på att göra en bröst op

2021, mars 3 - 12:07
Pluckelis
Bild för Pluckelis
 Offline
Senast sedd: 2 månader 2 dagar sedan
Brons
Medlem: 2021-03-03 11:49

Jag har gjort HyaCorp på rumpan i februari-mars 2020 på en klinik i Malmö ”Nordic Glam Clinik” vid totalt 2 tillfällen, omkring 100 ml. Därefter i slutet av november 2020 blev jag väldigt röd (nästan lite blå också), varm, svullen, fick pulserande känsla samt väldigt öm. Jag kunde då även känna exakt vad materialet låg. Under denna tiden var jag även gravid men fick missfall i samband med infektionen (vet inte ifall infektionen orsakade detta). Därefter fick jag antibiotika utskrivet av en läkare. Rådet från kliniken som jag besökte åter var att behandla området med natriumklorid, vilket jag avstod ifrån då jag blev avråds från flera olika läkare och kirurger. Jag fick även information om att mina gravidhormoner hade orsakat infektionen, vilket jag tyckte var väldigt märkligt. Antibiotikan gjorde så att infektionen blev bättre och försvann. Därefter gick det drygt två veckor sedan avslutad antibiotikakur och jag fick tillbaka samma symptom. Vid kontakt med kliniken uppgav dem att injicera natriumklorid var den bästa och enda lösningen. Det tar flera veckor innan jag får svar från kliniken och dem har inte meddelat Hyacorp om min komplikation.

Eftersom bemötandet från kliniken var fruktansvärt gick jag till andra kliniker i Göteborg. Då var det två personer som tittade på det och gjorde bedömningen att fillersen var inkapslad och att det var för stora områden och mängd för att lösa upp med hyalase samt att det var infekterar/inflammerat. Deras rekommendation var därför att jag behöver hjälp av en kirurg till detta (antingen operera bort det eller göra en odling så rätt antibiotika kan sättas in, ifall det kan hjälpa). Efter konsultation med olika kirurger uppgav dem att det var ett stort ingrepp och eftersom jag nyligen blev gravid är det inte aktuellt. Nu hoppas jag bara att inflammationen/infektionen inte kommer tillbaka. Notera att min komplikation kom flera månader efter ingreppet. Jag varnar starkt för Hyacorp och även Nordic Glam Clinik.

Annons