Annons

Laser Estetik Stockholm blir Nordiska Kliniken

Följande är ett meddelande från Laser & Estetik Stockholm: 


 
Nordiska KLiniken

 


Vi förnyar vårt yttre, men behåller vårt inre. Den 30 januari gör Laser & Estetik Stockholm en makeover och blir Nordiska Kliniken.

Vi har samma legitimerade, skickliga och erfarna personal som tidigare, med bland andra våra framstående plastikkirurger Patrik Höijer och Mattias Elmér.

Kvalitet, säker­het och att använda de allra senaste och effektivaste behandlingsmetoderna är grundläggande för oss, men det som gör oss helt unika är vår patientservice. Vi är nära dig som patient under hela processen, från första konsultation till uppföljning efter behandlingen. Och är du av någon anledning inte nöjd gör vi allt för att du ska bli det.

För att bli tydligare och bättre spegla vad vi erbjuder idag byter vi nu namn till Nordiska Kliniken. Namnet och vår grafiska identitet är nya, men i övrigt är vi precis desamma som innan. Du som kommer till oss kommer även i fortsättningen känna igen engagemanget och det personliga bemötandet.

Välkommen till oss på Nordiska Kliniken!

- Nordiska Kliniken: www.nordiskakliniknen.se
- Läs mer på vår nya hemsida: www.nordiskakliniken.se/om-oss/vi-ar-nordiska-kliniken/
- Här får du svar på de vanligaste frågorna om namnbytet: www.nordiskakliniken.se/om-oss/faq/namnbyte-till-nordiska-kliniken/

 


 

Annons
Annons
Annons