Annons

Bröstförstoring okt 2015 - Akademikliniken - Göteborg Jonas Lundberg - Tuttlisan

Tuttlisan's picture
Tuttlisan

1 barn , 23 år, 170 cm, 65 kg
Strl före Op 75 c
Konsultation Jonas Lundberg AK.

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 5 October, 2015

måndag den 5/10 vaknade jag ofärskämt pigg, hoppade in i duschen för att duscha min sista dubbeldusch innan opdags. Väl på ak fick jag vänta otåligt i ca en halvtimme (jag var tidig) runt 08.30 kom Jonas och hämtade mig. Vi skämtade lite och det gjorde mig mindre nervös. Han tog kort och ritade på mig och jag fick en pillerblandning. Något av pillrena gjorde mig fnissig och glad, tror den hette stesolid.

Strax därefter kom min narkosläkare och jag beskrev min rädsla för att vara vaken på operationen fast ingen märkte det. Han sa då att det inte hänt på 30 år. 

Jag kände mig så trygg!

 

Jag fick sedan kissa och byta om till mjuka sockor och sjukhusdräkt. Jag va då groggy och uppfattade nästan inte vad som försegick. Jag minns att jag fick lägga mig på en varm madrass och fick ett varmt täcke fasttejpat på min hals. Därefter sätter en sköterska en slang i armen och straxt därefter somnade jag. vips så vaknade jag på uppvaket. Var så torr i munnen så jag typ skrek VAtten!!!!

dom baddade munnen på mig med en kompress och jag slumrade in. Vaknade igen lite senare och kunde inte somna om ( som när man är för full för att sova) fick då lite mer smärtlindrig och en tiding, somnade i tidningen och vaknade lagomt till fikat. Två mackor yoghurt , juice och kaffe! MMMM va gott trots att jag var torr i munnen!

Personalen på uppvaket var underbar. Marianne kändes som min mamma, hon tog så väl hand om mig! 

Narkosläkaren dök ocksp upp och vi pratade lite om va fort det går att somna och att jag inte uppfattat nått under operationen. Vi skålade sedan med våra kaffekoppoar!  Vilken underbar man! Så trevlig och skämtsam.

Jag gick på toa två ggr på uppvaket och efter en stund frågade min sköterska ifall jag hade lust att åka hem. Hon bad mig ringa min man så han kunde möta mig i väntrummet, tyvärr så var mobilen i vår bil , men jag fick låna hennes privata att ringa med. Så gulligt!

 

nu har det gått lite mer än ett dygn och jag mår så bra! Smärtlidringen hjälper mig jättemycket. Jag och maken har varit på öppna fsk och hälsat på vänner och svärföräldrar och mått gott hela dagen..

En sköterska från Ak ringde mig och frågade om jag mådde bra och hade sovit gott (bara det) 

 

 

Akademikliniken är ett fantastiskt ställe! Förstår att dom är världledande, det är värt varenda tusenlapp extra! 

Hoppas du som läser detta väljer Ak!

 

Annons
Annons
Annons