Annons

Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft Feb 2022 - Akademikliniken - Stockholm Jonas Röjdmark - Ninji

Ninji's picture
Ninji

1 barn, 33 år, 171 cm, 63 kg 

  Bröstförstoring och ankarlyft
  Konsultation 29/12 Jonas Röjdmark
  Op prel 22.02.22
350 cc, anatomiskt bakom bröstmuskeln.
  Strl före op:70 C
Strl efter op:

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 22 February, 2022

Jag och sambon åkte i väldigt god tid pga gårdagens snökaos och 30 mil enkel resväg. Fört gick jag upp tidigt och duschade med descutan, åt lite lätt för att sedan fasta 6 timmar innan inskrivning.

Vi kom fram redan före 11, planerad inskrivning var kl 12. Ändå fick jag direkt ett rum och hjälp att prova ut en BH.

Därefter kom olika yrkeskategorier efter varann för att presentera sig och ge information och pre-medicinering. Jonas med en yngre kollega ritade på mig och stämde av det sista som behövdes.

Jag bytte om och följdes sedan in till operationssalen. Jag var väldigt nervös och möttes på ett väldigt bra sätt av alla. Jag fick en PVK och det sista jag minns var orden "sov gott nu så tar vi hand om dig".

Sedan "nu är det dags att börja vakna ". Tror det hade gått ca 1,5 timme? Det första jag tänkte var att jag inte hade så ont som jag räknat med. Det var inte bekvämt att djupandas så jag blev efter en del trugande övertalad om att ta en oxynorm. Efter att jag vaknat till lite mer och smärtstillande kickat in så gick jag den korta biten till mitt rum. Hörde av mig till anhöriga och fick en bricka med smörgås och yoghurt med färska bär. Tyvärr rejält illamående av oxynorm så det lilla jag åt kom upp igen, trots medicin mot illamående intravenöst.

Jag fick stanna en stund extra pga illamående men till slut ville jag bara hem. Min sambo kom in på rummet å följde mig ut. Med mig fick jag en presentpåse med hudvård, smärtstillande medicin, två dränage och en hel hög spypåsar.

Natten spenderade vi på ett hotell i närheten. Morgonen efter mådde jag bättre och njöt av hotellfrukost innan vi åkte tillbaka till Värmland. Samma kväll räckte det med bara Alvedon som smärtlindring och så har det fortsatt.

Jag har haft en väldigt bra upplevelse av både kliniken och kirurgen både före, under och efter operationsdagen.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons