Annons

Bröstförminskning jun 2021 - Proforma Clinic - Stockholm Daniel Saiepour - drrling

Bild för drrling
drrling

38 år, 160 cm, 55 kg

Bröstförminskning
Konsultation 15/4 Proforma & 23/4 Nordiska Kliniken
Operation 1/6 Proforma
Strl före op: 70E
Strl efter op: 70C/D?

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
tisdag, 1 juni, 2021

Nu är det gjort!!! Min efterlängtade bröstförminskning.
Kom till Proforma imorse vid 8 och opererades kring kl 9. Nu är klockan strax efter 17 och jag mår oförskämt bra. Om det håller i sig eller inte får man ju se men jag är bara glad att jag mår bra just nu.
Så en liten recap då:
Kom som sagt in tidigt, fick ett eget rum med TV och "utsikt" mot Södra station.
Daniel kom in och jag förklarade än en gång att jag ville ha dom så små som möjligt. Tydligen har jag ganska breda bröst så det är möjligt att jag får kvar "vecket" mellan brösten men c'est la vie.
Han ritade en massa och sen var det klart.
Efter ytterligare en stund kom en sköterska in och gav mig massa piller, sen fick jag gå på toa och sedan rätt in i operationssalen.
Sköterskorna där var supergulliga och förklarade allt de gjorde. Och så vips hade jag på mig gasmasken och däckade totalt.
Har blivit sövd och opererad ett antal gånger så just detta var jag inte så nojig över, även om man så klart blir lite nervös när man väl ligger där.
När jag vaknade mådde jag som väntat ganska så illa. Men eftersom jag hade sagt till om det innan så hade dom bytt ut de läkemedel de kunnat för att mildra illamåendet så mycket som möjligt.
Låg på uppvaket någon timme skulle jag tro, tills illamåendet hade lagt sig någorlunda. Därifrån gick jag på toaletten och vidare in på mitt rum där det väntade lite frukost i form av macka och jos.
Sedan dess har jag legat och slumrat och kollat på TV om vartannat.
Och nu ligger jag här och ska snart få reda på om dom tycker jag kan åka hem idag eller ej. Själv känner jag mig så pass pigg att jag det inte skulle vara några problem att åka hem (bor ganska nära) men det skadar väl inte att ligga kvar antar jag. Har det ändå bra här med eget rum som sagt.
Summa summarum så har det hela hittills gått över förväntan, bara hoppas att det forsätter så!

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons