Annons

Bröstförstoring apr 2021 - Nordiska Kliniken - Stockholm Markus Ehrström - Fialotta13

Bild för Fialotta13
Fialotta13

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 14 april, 2021

Jag vaknade och var superexalterad och nervös, men samtidigt väldigt glad för min efterlängtade operation. Lite jobbigt var att min operation var på eftermiddagen och jag skulle fasta hela dagen. Att inte äta var inget problem, men jag blev himla törstig.

Väl på kliniken var receptionisten jättegullig och sa att jag inte behövde vara nervös, de skulle ta hand om mig. Jag fick sitta i ett litet rum och byta om till morgonrock och fick en stund för mig själv. Efter 10 minuter kom en sköterska med medicin och pratade väldigt lugnande och förklarade hur det brukar gå till. Kändes jättebra att hon var så sympatisk och snäll. Sen kom Marcus och målade på mig och vi tog bilder. Vi pratade en sista gång om storlek och kom överens om att det fortfarande känns bra!
Inom 5 minuter kom narkossköterskan och han lyssnade på exakt allt jag sa, kändes betryggande. Jag sa att jag lätt blir illamående och att morfin har påverkat mig tidigare, och han sa att han skulle hjälpa mig med det.

Sen skulle vi helt plötsligt sätta igång! Narkossköterskan tog med mig in i OPsalen där två sköerskor preppade. Jag lade mig på bordet, fick kanylen i armen och hörde ett "en minut, sen sover du" sen fick jag världens skönaste känsla.

Kändes som det hade gått 5 minuter så väcktes jag på uppvaket. Jag hade knappt ont alls och var väldigt ivrig att vara vaken och jag fick äntligen dricka vatten!! Sköterskan sa att jag fick vila en stund till och jag låg halvvaken i ungefär en timme. Sen fick jag världens godaste frukostbricka och fick hjälp att gå upp av en jätteduktig sköterska som hette Fanny. Fanny gav mig all information att tänka på efter operationen och svarade tålmodigt på alla mina 100 frågor och var väldigt stöttande när jag kände mig redo att åka hem. Hon hade glatt humör och hjälpte mig med tröjan och jackan när jag skulle gå och till och med stötte mig när jag skulle ut genom dörren. Blev nästan tårögd vad snäll hon var!

Jag kunde gå som vanligt över Segels torg men jag kunde känna varenda gupp och potthål på vägen hem, inte smärtsamt, men det spändes.

Nästa morgon spändes det rejält över bröstet och jag fick ta både smärtstillande och morfin, men jag klarade av att vara uppe och gå och behövde inte hjälp av min sambo på hela dagen.Efter lunch kändes det ingenting. Smärtan avtog helt efter 3 dagar och jag tog aldrig hela dosen morfin.

Summan av kardemumman:
Var det värt det? JA!
Gjorde det ont? Nja, jag tycker att mensvärk gör ondare.
Skulle jag rekommendera Nordiska kliniken? Ja, ja, ja!!
Är jag nöjd med resultatet? 100% ja!!

2021, april 28 - 09:25
VL2112
Bild för VL2112
 Offline
Senast sedd: 17 tim 22 min sedan
Silver
Medlem: 2021-02-16 19:08

Tack för din berättelse ska opereras där om 4 veckor! 😍🥳

2021, maj 4 - 07:24
Fialotta13
Bild för Fialotta13
 Offline
Senast sedd: 1 dag 19 tim sedan
Brons
Medlem: 2021-03-26 23:01

Åå lycka till 💕 Hos Marcus på Nordiska?

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons