Annons

Bröstförstoring aug 2020 - Citadellkliniken - Landskrona Peter Cosmo - Medaljongen

Bild för Medaljongen
Medaljongen

Fyra barn
38 år
176 lång, 71 kg
Fettsugning och bröstförstoring med eget fett jan 2020.
Hybrid bröstförstoring med motiva implantat aug 2020.
A-kupa, knappt B-kupa från början. (Ca 75b). Efter operation stl 65G

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
måndag, 24 augusti, 2020

Jag är i grunden lugn och blir sällan nervös, så efter en god natts sömn jag vaknade ett stenkast från Citadellkliniken på ett fint och prisvärt hotell som Kliniken rekommenderar och har avtal med. (Hamnhotellet Kronan).
Jag hade ännu inte bestämt mig för profil eller storlek, men efter att jag fixerat läst och googlat i månader mailade jag Peter bilder på mina drömbröst och bilder på skräckbröst. Kände mig trygg och väldigt nöjd med Peter vid konsultationen och det kändes som vi förstod varandra. Men bilder är ju ett väldigt bra sätt att förtydliga med och av all läsning och googlande blir man inte klokare, bara lite mer ödmjuk kring vilken vetenskap detta är. Jag var inställd på mini 310 eller Demi max 340. Vill ha små fasta naturliga bröst. Gärna lite hängtendens. Livrädd för att få för stora bröst eftersom jag vill upplevas slank.

Väl på plats kl 8 fick jag vänta en stund i väntrummet. Därefter hämtades jag av en trevlig sköterska som visade mig mitt rum och bad mig duscha och ta på morgonrock och strumpor. Sedan kom hon tillbaka och vi provade ut bh som jag nu ska bo i länge och hon satte droppet.
Jag väntade sedan en stund i mitt rum innan Peter hämtade mig för att rita och checka att vi var överens. Jag började prata om att jag velade lite ang mini eller demi och pratade ganska låga ml. Peter skrattade lite och sa rakt och tydligt (men trevligt) nåt i stil med ”att vill du ha brösten du skickat bilder på så ska du upp i dimension. För din kroppstyp blir Demi 360-400 helt rätt utifrån de små fasta bröst du är ute efter. Man ska inte tänka på ml hit och dit utan man måste ta hänsyn till hur kroppen ser ut. Mini funkar också på dig såklart men då får du inte så som bilderna”. Jag blev lite full i skratt för han var så övertygande och det gjorde mig trygg - och han är ju experten. ”Herrejisses tänkte jag... ska jag operera in så stora implantat?!” Men jag kände mig verkligen trygg.
Vi gick till operationssalen och han presenterade mig för teamet. Jag lade mig på britsen och de informerade mig om att det var dags för narkos och försäkrade sig om att jag låg bekvämt. Jag andades in lugnande genom en mask medan de småpratade med mig. Kände ingenting alls av injektionen i armen.

Sen vaknade jag nån timme senare. Inte alls ont. Kikade ner: Bröst!!! Så häftig känsla. Kände direkt att jag absolut kunnat följa Peters resonemang om demi 400. Men är ändå jättenöjd att jag hamnade på 360 och inte lägre måtten som jag själv tänkt. Och som Peter sa så är det bara ett par matskedar den handlar om så det är inte så mycket att tänka på.
Jag har nu vaknat upp på kliniken efter att ha sovit en natt. De balanserar smärtstillande fint så jag har inte alls ont (har inte haft ont Över huvud taget hittills). På citadell vill de att man sover kvar för säkerhets skull. Jag har en bh med bygel och ett band över bröstkorgen för att pressa neråt och få den skidbacke jag är ute efter. Inte heller nåt som gör ont eller är obekvämt i nuläget.

Snart kommer frukosten och sedan skrivs jag ut. De bokar då shuttleservice som hämtar mig och kör mig till tåget.
Summan av det hela: Så fint bemötande av alla, inte haft ont nån gång (hittills), snabba på att svara på Mail och Peter är hur duktig och trevlig som helst. Fast att jag känner att det kunde räckt att bara bolla med honom för att göra de rätta valen så har jag lagt massor av tid på att läsa och kika på bilder och jämföra etc. Men det är väl en del av processen! 😉

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons