Annons

Bröstförstoring aug 2021 - Proforma Clinic - Stockholm Daniel Saiepour - Fitover50

Bild för Fitover50
Fitover50

2 barn, 51 år, 171 cm, 66 kg

Bröstförstoring Operation 11 aug 2021 på Proforma Clinic i Sth
Mentor runda 350 resp 375 cc bakom bröstmuskeln
Storlek före 70 B
Storlek efter 70 E eller F alternativ 75 D beroende på bh-modell och bh-märke

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 11 augusti, 2021

Var nervös när jag började promenera mot kliniken efter min sista Descutandusch. Väl där strax före kl 10 betalade jag för kapselförsäkring och fick sedan gå till mitt enkelrum. Så himla skönt att slippa dela rum. Sedan flera timmars väntan på Daniel, som till sist kom in och ritade på min bröstkorg. Strax därpå kom först operationssköterskan och sedan narkosläkaren, som gav mig ett gäng tabletter att svälja med extremt lite vatten. Alla var så himla gulliga och verkade erfarna, så jag kände min lugnare.

Efter ett toabesök gick jag sedan in till operationssalen och la mig på britsen. Blev fastspänd och de talade om att operationen skulle ta 30-40 minuter. Operationssköterskan visade implantaten, men jag såg ju inget utan mina glasögon. :) Kände mig trygg i deras händer och somnade gott.

När jag sedan vaknade utanför salen kände jag mig omtöcknad, men mådde bra. Fick lite vatten och efter en stund hjälp med att gå på toa och sedan in till rummet. Mackan och kaffet smakade underbart, för jag var sjukt hungrig.

Efter ett tag kom Daniel in och kollade och sa att allt såg bra ut. Resten av dagen kollade jag på Cityakuten på min IPad och reste mig en gång i timmen och rörde armarna för att inte stelna till. Fick värktabletter och middag av den urgulliga nattsköterskan.

Var nervös för hur jag skulle kunna sova, jag som alltid sover på sidan eller på mage. Men det gick rätt ok. Dock väcktes jag mitt i natten av att någon (som mådde illa) och som därför ringde på sköterskan. Så det blev inte många timmars sömn.

På morgonen fick jag en god frukost och sedan var det dags att gå hem. Hade ingen smärta, förutom väldigt ont i magen. Detta visade sig sedan vara gaser :), men gjorde verkligen jätteont! Mådde annars så bra att jag tänkte promenera hela vägen hem.

Men när jag hämtade ut tabletter (Alvedon 1 g, Etericoxib 90 mg, Oxycodone 5 mg) på apoteket mitt emot kliniken fick jag blodtrycksfall och höll på att svimma. Samma sak hände sedan på ett café där jag köpte en latte. Så det slutade med att jag tog tunnelbanan hem. Samt att jag gick långsamt och satte mig ner och vilade på vägen.

Dagarna efter operationen har jag mest legat i sängen och tittat på Cityakuten. Har promenerat mina 10000 steg, uppdelat på två promenader. Rört armarna en gång i timmen för att inte stelna till samt tagit värktabletter regelbundet.

Smärtan har typ varit obefintlig, men känt mig svullen och spänd. Och trött. Men har gett mig själv tillåtelse att vara trött och att ta det riktigt lugnt. Samt att ta värktabletter regelbundet för att slippa smärtan. Tar Oxycodonet bara till natten, för att kunna sova på rygg. Och det funkar toppen, sover mellan 22 och 07, behöver bara gå upp och kissa en gång.

Brösten ser väldigt ”plastiga” ut än så länge, sitter sjukt högt upp och är svullna. Men har fattat att det är normalt. Ser fram emot slutresultatet och är glatt överraskad över hur lätt allt gått än så länge!

2021, augusti 23 - 18:40
Pilliiz
Bild för Pilliiz
 Offline
Senast sedd: 3 veckor 6 dagar sedan
Silver
Medlem: 2014-10-13 01:24

Skönt att läsa att allt gått så bra! har bokad tid hos Daniel om 2,5 vecka. Har full tillit till honom! Men tvekar fortfarande på storlek…

2021, september 10 - 08:43
Fitover50
Bild för Fitover50
 Offline
Senast sedd: 3 tim 45 min sedan
Silver
Medlem: 2020-06-19 11:32

Hej!

Såg inte din kommentar förrän nu. Hur har det gått? Jag valde den storlek Daniel sa, fast jag ville ha mycket mindre från början. Är så glad att jag gick på hans rekommendation.

2021, oktober 2 - 22:18
Nby
Bild för Nby
 Offline
Senast sedd: 1 dag 6 tim sedan
Silver
Medlem: 2020-09-30 12:49

Tack för att du delar med dig. Det låter som att allt gick bra. Så roligt att du verkar nöjd. Jag kommer också göra min bröstoperation på Proforma.

Annons
Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons