Annons

Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft aug 2020 - Proforma Clinic - Stockholm Davor Jergovic - Ullevinken

Bild för Ullevinken
Ullevinken

48 år, 174 cm, 71 kg, 3 barn
Bröstförstoring och bröstlyft
Konsultation 22/7
Op. Dr. Davor Jergovic, Proforma Clinic den 10/8-20
Mentor SILTEX round 550cc high profile, coh 1
Bakom muskeln, ankarlyft
Str nu 80 C
Str efter ?

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
tisdag, 11 augusti, 2020

Här är min Operationsberättelse
Jag kom till Proforma 7.30 och fick byta om till morgonrock o tofflor och sätta på mig mina medhavda stödstrumpor. På kvällen innan och samma morgon hade jag tvättat kroppen och håret med descutan och det var hemskt att inte få smörja in sig efteråt.
Kl 8.15 kom Davor o ritade på mig och så hann jag bara prata lite med sambon i telefon så kom narkosläkaren o gav mig några tabletter, mot illamående, Alvedon och starka smärtstillande.
Trodde att jag skulle få vänta en stund tills dom verkade men nej det va bara att följa med på en gång. Upp på britsen i op salen, ut med båda armarna. Nål sätts o sen somnade jag i princip.
Vaknar av att någon säger mitt namn.
Frågar om det gått bra och det har det. Känner mig lite ledsen o gråtmild när jag vaknar och det känns som att en elefant sitter på bröstet. Får nån smärtstillande o ligger en stund o tittar upp i taket och låter lite tårar rinna. Vet inte riktigt varför men det var inte pga smärta mer lite ”vad fan var det som hände-känsla”
Sen fick jag hjälp till toa o kissade o då fick jag komma på mitt rum. Inte särskilt ont. Fick fika o kaffe o låg o hade det helt okej. Davor kom och sa att allt hade gått bra. Han hade tagit bort 50 gram från höger bröst för att få dom jämna o fina. Jättesvullna o stora var dom iaf det kunde jag skymta under bh:n.
Ringde runt till allt o alla o messade o hade mig. Världens bästa sköterska kom med köttbullar o Alvedon framåt kvällen och min sambo hade varit o lämnat lite choklad o cola.
Han fick inte komma in pga Corona : (
Till slut va jag så trött o illamående av att ha hållit på med mobilen hela eftermiddagen o hade bara tagit Alvedon sen jag vaknade så Kl 22 fick jag starkare smärtstillande för natten o jag slumrade lite av o till. Höjde o sänkte ryggstödet för att hitta en bekväm ställning o sov till slut nästan sittande.
Mest ont i ryggen.
På morgonen kom sköterskan med medicin o frukost och tog bort kompresserna.
Då fick jag se godingarna för första gången. Jösses vad fina : )
Sen kom Davor och kollade på dom och han sa att dom såg jättefina ut. Så kom äntligen sambon o hämtade mig o vi åkte till brorsan och hämtade vår hund som vi precis adopterat från Grekland ( hon kom för 3 dagar sen ) och sen påbörjade vi den 40 mil långa resan hem. Det va lite bökigt och ont när det svängde o guppade. Jag o Nadia (hunden) satt i baksätet det va lite stök med henne oxå men det gick bra. Smärtlindringen funkade och jag tar enligt ordination. Va in o handlade katrinplommonjuice på Ica kvantum och hoppas det räcker för att få igång magen som är svullen som en ballong.
Nu har vi precis kommit hem och det svider i såren o värker i ryggen och trycker över bröstet men det är överkomligt. Jag har packat upp o lagt mig i soffan med kuddar uppbullade bakom mig. Nu rör jag mig inte en millimeter till idag.

2020, augusti 26 - 22:53
susanne
Bild för susanne
 Offline
Senast sedd: 2 veckor 5 dagar sedan
Brons
Medlem: 2020-08-15 10:39

Jag opererades också på Proforma, 325cc plus lyft, ankarärr. Har mått bra till idag då jag fått vansinnig smärta under ena bröstet. Hur länge hade du ont?

2020, september 9 - 11:51
Nikki06
Bild för Nikki06
 Offline
Senast sedd: 4 dagar 16 tim sedan
Silver
Medlem: 2020-03-07 08:22

Hur har det gått för er båda? Hur tycker ni brösten ser ut nu?

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons