Annons

Bröstförstoring dec 2020 - Akademikliniken - Göteborg Jonas Lundberg - TingeIing

Bild för TingeIing
TingeIing

20 år, 170 cm, 56 kg, inga barn
Bröstförstoring
Konsultation 21/10: Jonas Lundberg, Akademikliniken
Operation 17/12: Jonas Lundberg, Akademikliniken
Implantat: Motiva Ergonomix Full Round 450 cc bakom muskeln
Strl före op: 70-75 A
Strl efter op: 80 E (Sport BH)

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
torsdag, 17 december, 2020

Eftersom att jag älskar att läsa operationsberättelser här på POF tänkte jag att det är dags att skriva min egen nu.

I tisdags (17/12) var det äntligen min tur att göra en bröstförstoring. Jag opererades av Dr. Jonas Lundberg på Akademikliniken i Göteborg och på min konsultation (21/10) kom vi fram till Motiva Ergonomix Round Full 450 cc bakom muskeln.

Jag började dagen med att dubbelduscha med Descutan och fläta håret. Skulle vara på kliniken klockan 08:00 men jag var där betydligt tidigare så satt kvar i bilen en stund. När jag kom in till kliniken blev jag visad till väntrummet där jag satt några få minuter tills klockan slog 8. En sjuksköterska ropade då upp mitt namn och visade mig sedan till ett rum där kirurgen väntade. Vi gick igenom ett formulär med frågor om när jag ätit och dylikt, fick sedan en piller "cocktail" att svälja. Efter det tog han bilder på mina bröst och målade lite på mig. Bad om lite Emla kräm i armvecket där venkatetern skulle sitta då jag är livrädd för nålar och sprutor, rekommenderar er andra nålrädda att göra samma sak.
När Jonas ritat klart pratade jag istället med narkosläkaren Rolf. Han ställde också en del frågor och skämtade lite. Det var sedan dags för mig att kissa och byta om. Så fort jag hade bytt om blev jag visad till operationsrummet där jag fick lägga mig under ett uppvärmt täcke. Minns att det sista jag tänkte på var om det skulle svida till i armen när hon sprutade in narkosen, sen slocknade jag.

Vaknade runt klockan 10 på uppvaket och bad om extra smärtstillande då jag hade väldigt ont. Sköterskan som tog hand om mig hette Maria och var helt underbar! Hon kollade till mig titt som tätt och kom med fika. Förutom smärtan mådde jag bra, var väldigt torr i halsen och trött men mådde inte illa vilket jag är glad för. Blev hämtad från kliniken 12:30 och åkte sedan hem. Innan jag lämnade kliniken fick jag en goodiebag med hudvårdsprodukter från Akademiklinikens egna märke, pluspoäng i mina ögon!

Sammanfattningsvis så är jag väldigt nöjd med min upplevelse på Akademikliniken. Allting gick så fort att jag knappt hade tid att stressa upp mig vilket var skönt. All personal var väldigt trevliga och jag kände mig aldrig otrygg.

Hoppas att min operationsberättelse inte varit allt för tråkig att läsa och att någon finner den hjälpsam! Har ni frågor är det bara att kommentera eller skicka iväg ett PM 🥰

2020, december 24 - 12:18
LilyRose90
Bild för LilyRose90
 Offline
Senast sedd: 1 månad 3 dagar sedan
Brons
Medlem: 2020-11-09 20:52

Kul att läsa din berättelse :) Hur mår du idag? Jag opererades 21/12 också bröstförstoring och är sängliggandes för tillfället

2020, december 26 - 06:50
TingeIing
Bild för TingeIing
 Offline
Senast sedd: 1 dag 7 tim sedan
Silver
Medlem: 2020-10-23 13:07

Hej,
Ursäkta det sena svaret har inte fått notis om att någon kommenterat :(

Jag mår väldigt bra i dagsläget, de fyra första dagarna var tuffa och spenderades mestadels i sängen men efter det har jag mått bättre och bättre för varje dag!

Hur går det för dig? :)

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons