Annons

Bröstförstoring maj 2021 - Art Clinic - Jönköping Karl Bremer - Lillpricken

Bild för Lillpricken
Lillpricken

160cm
52kg
2 barn
Mentor Anatomiska 245cc
Bh strl före op: 70A (knappt)
Bh strl efter op: ?

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
tisdag, 18 maj, 2021

Då jag skulle vara på plats då kliniken öppnade kl 07 hade jag valt att ta tåget till Jönköping kvällen innan och sova på hotell. Jag var så rädd för att försova mig eller på annat sätt komma sent så jag var såklart där en kvart innan de öppnade och fick vänta på en bänk utanför. Jag blev strax insläppt, visad till väntrummet och hann nästan inte sätta mig ner innan de ropade upp mig! Jag fick byta om till op-linne och strumpor och fick ett skåp att låsa min min väska i, telefonen fick jag ta med mig in till sängplatsen vilket kändes skönt. Allt gick väldigt fort, kl 07.05 låg jag redo med nål i handen och väntade bara på läkaren. Snart kom han och hämtade mig för diskutera dagens ingrepp, jag blev fotograferad och ritad, ett toabesök och sedan in på operationssalen. Sköterskorna och narkosläkaren presenterade sig och var jättetrevliga, blodtrycksmanchett på, medicin och andningsmask och sen var jag borta! Hehe.

Det första jag gjorde när jag vaknade upp (halvsittandes) var att lyfta på täcket och se efter hur det blivit, jag gillade vad jag såg! Det såg jättefint ut, naturligt, proportionerligt! Blev helt och hållet övertygad om att jag valt rätt storlek, jag som velat så om jag skulle ha 215 eller 245cc men varit rädd för att de ska bli för stora... Jag valde till slut 245cc och det är jag glad för!

Jag fick en ost/skink fralla med saft och en kopp kaffe och GUD så gott det var med kaffe! Haha Jag hade ju telefonen nära så jag passade på att ta en boob-pic och hörde av mig till mina nära och kära att allt gått bra och att jag mådde fint. Jag hade ju fått lokalbedövning runt brösten så jag hade inte särdeles ont även om man kände att smärtan kröp närmare så jag fick två Alvedon, en kopp kaffe till och sen ville de att jag skulle gå på toa och kissa. Då fick jag hjälp med att ta på stöd-bh (som är väldigt bekväm) och skjortan.
Jag mådde väldigt bra efter operationen så jag tog på mig mina kläder och väntade på utskrivningssamtalet med läkaren men det dröjde för han stod på operation. Det gjorde inget, jag lade mig och vilade lite till. Tillslut kom han och vi pratade lite om min sjukskrivning, jag har varit lite orolig för att de två veckorna han pratat om tidigare inte skulle vara nog då jag har ett fysiskt ansträngande arbete med mycket arbetsuppgifter ovanför huvudet. Han förklarade för mig att i mitt specifika fall hade de inte behövt lossa bröstmuskeln så mycket och risken för komplikationer vid ansträngning därmed var väldigt liten men jag fick ändå 3 veckor för säkerhets skull. Jag känner mig trygg med det.

Kl 12.40 blev jag utskriven och fick hjälp av en sköterska att bära ner min väska till lobbyn där en väninna hämtade mig och vi körde hem.

Mina barn är 2,5 och 7. Till 7 åringen har jag sagt att jag har opererat mig och att jag har ont och kan inte lyfta eller kramas ordentligt.
”Varför?” - För att efter man har varit gravid och fått barn och ammat så kan man få vissa problem med kroppen efteråt och detta har doktorn rättat till.
”Var har han opererat någonstans” - Högt upp på magen (visar med händerna precis under brösten vid diafragman, det är ju typ där förbanden sitter)
Inga fler frågor!

Jag kan säga att framåt kvällen allteftersom lokalbedövningen släppt blev smärtan värre och brösten har blivit svullna och spända. (inte alls samma naturliga utseende på dem längre haha) Natten var inte rolig, tog en evighet att somna och eftersom man bara kan ligga på rygg så blir ju det också obekvämt efter ett tag. Vaknade kl 04 och gick upp och tog min första morfintablett (hjälpte ingenting) strax efter 05 kunde jag ta två Alvedon till. Kl 06 gick sambon upp och tog barnen till skola/dagis och åkte till jobbet. Efterfest kunde jag somna om och fick sova relativt bra till 10. Ett knep är att lägga en kudde under ena sidan av ryggen så att man inte ligger helt på rygg utan litegrann på sidan. Då kunde jag sova bättre.

Detta var min operationsberättelse! Hoppas den har varit informativ, ska se om jag kan lägga upp någon bronsbild på resultatet.
Tack och hej, leverpastej!
Lillpricken

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons