Annons

Bröstförstoring maj 2021 - KKAB - Kosmetisk Kirurgi AB - Jönköping [node:field_opstory_lakare_terapeut] - Moonbeam

Bild för Moonbeam
Moonbeam

1 barn, 37 år, 158 cm lång, 58 kg
Bröstförstoring
Konsultation 9/2-21  Katia Gomes, Novokliniken 

Operation 19 maj
Framför bröstmuskeln
Strl före op:75B/C beroende på BHmodell då brösten är olika stora
Strl före op:75D
 

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 19 maj, 2021

I morse kl 08 stod jag på kliniken! :)
Novokliniken och Katia Gomes utförde min operation.
Dessa fanns inte som val. Dock jobbar min läkare även på kosmetisk Kirurgi i Jönköping så fyllde i den då det var där jag opererades, då jag hade närmast dit.

Tiderna är ca.
8.00 Incheck & visad till min plats. Fick fylla i hälsodeklration, byta om.
8.30 Läkaren Katia hämtade mig och vi pratade, fotade, ritade och fotade igen.
8.45 Narkossköterskan kom och vi pratade och gick igenom hälsodeklarationen. Pratade extra om mitt illamående jag haft efter tidigare narkoser bland annat kejsarsnitt. Narkossköterskan sa att narkosen är ändrad sedan jag fick narkos sist så det bör gå jättefint denna gång.
Jag fick en drös mediciner smärtlindring samt mot illamående. (Man får mer under operationen, jag allafall).
9.15 Blev jag hämtad av Narkossköterskan. Jag fick gå på toa och kissa. Sedan gick vi bort till operationssalen. Förvånad jag blev när det stod 2 personer till i rummet och väntade. Det anslöt även 2 till sedan. Totalt 5 stycken personel med olika uppgifter. Jag fick hoppa upp på britsen som var en tempurmadrass på. Jätteskön faktiskt. Ett täcke som de hade värmt samt små ”kuddar” som jag fick i armveck och händer/handled. Efter en stund togs ”kuddarna” bort.
Sköterskan satte nål i armvecket och kopplade upp mig till maskinen och poängterade att det stämde att jag hade lågt blodtryck som jag hade fyllt i på hälsodeklarationen, då jag alltid har det (jag tar ej medicin för det).
Narkosläkaren och sköterskan jobbade tillsammans under sövning. All medicinering går via nålen i armvecket samt att jag fick syrgasmask (som för övrigt luktade gummi). Ett par sekunder senare var jag borta. Det kändes inte alls obehagligt eller så, snarare tvärt om. Det kändes som att personalen lyssnade och förklarade jättebra och man kände sig verkligen i trygga händer.
På uppvaket så vet jag att när jag blir väckt så drömmer jag om min man. Exakt vad vet jag inte men han var i min dröm. Det kändes verkligen som om någon väckte mig mitt i natten och man likson undrar vad som står på.
Jag fick ligga där och vakna till. Min första tanke var -Yes jag mår INTE illa. Tuttar jag också fått! :) samt en läknings BH, faktiskt inget ont, bara att det stramar.
Hur länge jag låg där vet jag inte då jag inte såg en klocka. En sköterska hämtade mig i rullstol men jag kände att jag lika gärna gå. Jag satte mig ändå i stolen ifall jag skulle bli yr.
12.00 var jag tillbaka på min plats när jag checkade in. Så jag antar att jag måste legat ett tag på uppvaket. Jag mådde faktiskt jättebra. Inget illamående och ingen smärta. Fantastiskt.
Sköterskan kom in med en bricka med en smörgås, yoghurt, kaffe, saft och vatten. Jag åt den med god aptit.
12.30 känner jag själv att jag skulle kunna gå hem. Men läkaren hade inte kollat till mig än.
12.50 hämtar läkaren mig. Hon öppnar BH och visar resultatet :). Den mest fantastiska och rogivande känsla jag haft. Så nöjd! Läkaren rekommenderade att EJ öppna den mer förren på återbesöket på tors om 8 dagar. Ej duscha heller samt även ha BH på natten. Dygnet runt. Jag fick sorten Mirabell storlek M.
Läkaren skrev ut mediciner. Smärtstillande och antibiotika. Sedan fick jag gå tillbaka till min plats. Passade på att gå på toa och kissa.
Sen bytte jag faktiskt om till mina egna kläder. Jag mådde ju bra och skulle ju få gå hem när sköterskan tagit bort nålen.
13.30 Kom sköterskan och tog bort nålen.
HEMGÅNG! :)

Eftersom jag mådde toppen så kilade jag bort till apoteket som låg straxt brevid. Samt hann virra bort mig på gatorna i Jönköping, haha innan min skjuts kom kl 14.

Väl hemma igen så mådde jag bra men en mer ömmande/träningsvärks känsla kom.
Vid 17 så hade jag Jätte träningsvärk som bara eskalerade. Så tog smärtstillande för att hinna dämpa i rätt tid.

Min man och son får hjälpa mig vid vissa tillfällen upp från soffa/säng. Vänster bröst känns helt ok. Höger en hel del smärta. Så här sitter jag nu mitt i natten och kan inte sova. Ska man va fin får man lida pin. Haha.
Så uppdaterar mer i morgon så ska vi se om jag kan sova.

Vill ni ställa frågor så fråga på.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons