Annons

Bröstförstoring maj 2021 - Stockholm Medicus - Stockholm [node:field_opstory_lakare_terapeut] - Johanna_Landin

Bild för Johanna_Landin
Johanna_Landin

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
lördag, 8 maj, 2021

Jag var ungefär en månad innan min behandling på ett möte och träffade fantastiska Magnus för en konsultation på Stockholm Medicus.Jag hade länge funderat på att göra fillers i mina bröst som förlorat fyllighet efter barn och träning.
Magnus gav mig all sin uppmärksamhet och svarade på alla mina frågor. Jag kände mig trygg och nöjd med att jag fick all den tid jag behövde för att få ut det jag ville av konsultationen.
Redan när jag sa hej då till härliga Leyla i receptionen den där dagen så visste jag att jag bestämt mig redan, det här kändes helt rätt för mig.
Så var äntligen dagen för ingreppet här. Nervös och pirrig såklart men på ett härligt och positivt sätt, jag skulle få tillbaka mina bröst.
Jag möts av Leyla glada leende i receptionen och det får mig att andas ut.
Pratar med Lennart som är narkosläkare och som ska ha koll på mig under min behandling. Han var så lugn och gav ett stort förtroende. Jag blir visad till mitt rum för dagen, det känns ljust och fräscht. Jag klär av mig och får byta om till en mysig morgonrock, varm strumpor och ta på mig hårnät.
Blev hämtad och vi gick in i operationsrummet.
Alla hälsade vänligt och jag fick lägga mig ner. Väldigt mjuk och varm stämning i rummet vilket var skönt när man var pirrig. Lennarts vänliga ansikte berättade att nu skulle jag få sova en stund.
Vaknar upp i mitt rum och känner mig lite snurrig, oj... är det klart!?!
Ligger nerbäddad i sängen. Tittar ner och ser en tight svart top under min morgonrock. Dörren skjuts upp på glänt för att kika hur jag känner mig. Trött men mår bra. Kvicknar till och sen kommer Leyla med en helt fantastisk fikabricka, har bara ätit flytande innan behandlingen så den kändes magisk.
När jag vilat ett tag så var jag tillräckligt pigg att åka hem med mina nya bröst.
Fick instruktioner om hur jag skulle ta hand om mig när jag gick hem och så gulligt att dom dagen efter ringde upp för att dubbelkolla att jag förstått allt, att jag mådde bra eller om det dykt upp några frågor.
Jag mådde faktiskt riktigt bra och var lite hård och spänd över brösten med lite värk men det räckte med Alvedon för att ta bort den.
En vecka senare var det återbesök och kontroll. Allt såg jättebra ut och mina små små stygn läkte på fint, syntes knappt.
Så himla nöjd med kliniken och hela behandlingen och framförallt slutresultatet. Bröstfiller gav verkligen det resultatet jag var ute efter, att få tillbaka fyllighet och volym i mina bröst. Så naturligt och fint, känner mig supernöjd!
Kan verkligen rekommendera klinik och behandling.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons