Annons

Bröstförstoring nov 2021 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Bella02

Bild för Bella02
Bella02

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 3 november, 2021

Hej tjejer!!!
Den 3 november gjorde jag en bröstförstoring hos Patrik. Under konsultationen bad jag om ”droppformiga, naturliga” bröst. Motiva ergonomix demi 355/375 blev det för mig. Är väldigt petit av mig så att stoppa in mer skulle se onaturligt ut. Tips 1= lyssna på läkarens förslag.

Opererades kl 11.30 och var jätte nervös när jag skulle till kliniken. Men när man väll kommer ditt blir man sjukt lugn och TAGGAD!!? Tips 2 = andas och tänk långsiktigt när du börjar bli nervös, de hjälper.

Det som hände var att fick sitta i ett omklädningsrum och vänta tills en sköterska kom och gav mig tabletter och vägde mig. Snabbt efter kom Patrik och vi ritade på brösten. Tips 3 = vill du något, SÄG DE. De kan inte läsa dina tankar oberoende till deras erfarenheter. Jag visade en bild och då valde vi en mer fylligare storlek. Narkosläkaren kom och pratade sen gick vi till op-salen. Blev bra omhändertagen. Va ej orolig.

När jag vaknade blev jag bortskämd med lite smärta och har inte haft SUPERSTORA problem. Svimmade på NK när vi skulle på toa, eftersom jag hade näringsbrist. Sen spydde jag på morgonen 2 dagar efter. Utöver det tar jag inte mått så brutalt dåligt utöver ryggont och medelont i brösten. Om det är smärtan som gör dig mest orolig bör du inte vara orolig enligt mig.

Nu är det 6 dagar efter op och jag har inte rygg ont. Skapligt ont i brösten. Kan gå till toa själv utan problem men allt går långsamt. Brösten är fortfarande skit hårda. Väldigt ömt. Men mår bra psykiskt.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons