Annons

Bröstlyft - Ankarlyft apr 2020 - Nordiska Kliniken - Stockholm * - Caro

Bild för Caro
Caro

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
måndag, 20 april, 2020

Jag gjorde bröstlyft utan implantat för två dagar sedan på Nordiska kliniken av Patrik H.
Allt gick snabbt och bra. Hade tid 11:30, togs in in ett rum för att byta och vid 11. Fick tabletter av sjuksköterskan. Läkaren var lite sen och jag började bli trött av morfintabletterna jag tog. Blev lite orolig över att jag skulle glömma ställa mina frågor till läkaren innan op pga. Min trötthet. Men det gick bra, läkaren kom och jag kunde ställa mina frågor. Vi gick till ett mottagningsrum där han fotograferade brösten och möte och ritade på de. Sen gick han ut och narkosläkaren kom och informerade mig lite.
Därefter fick jag följa med till operationsrummet.
Fick narkos och jag somnade till snabbt.
Operationen tog ca 1,5 h. Jag vaknade ca 20 min efter operationen i ett annat rum. Mådde bra när jag vaknade. Var bara lite trött men annars klar och pigg i huvudet. Jag var rädd för att jag skulle bli lite ”konstig” av narkosen efteråt men det blev jag inte, vad jag vet iaf haha.
Sedan fick jag tabletter tror jag, vilade, kollade serier på mobilen, fick lite mat och vid 17 tiden så åkte jag därifrån. Jag kände inte att jag behövde stanna kvar där längre än så.
Har inte sett kirurgen sedan han mätte mig innan operationen.

Nu två dagar senare så mår jag fortsatt bra. Det gör lite ont i brösten när jag rör på mig men inte när jag ligger still. Första natten kunde jag inte sova alls, hade inte sovit på över 30 h men inte
Pga smärta. Detta trots att morfinet jag tar gör mig lite trött. Men inatt sov jag äntligen.
Jag hade min syster som sov över hos mig första två nätterna vilket varit bra.

Har inte kunnat se mina bröst. Ska ha på min läkningsbhn som jag vaknade med efter operationen fram till återbesöket. Dock känner jag att mina bröst är små, de känns lite mindre. Jag var sedan innan lite osäker på om jag inte borde ha i implantat också, men valde att bara köra på lyft. Kan ångra det lite nu, men ah vi får vänta och se hur resultatet blir först.

2020, maj 4 - 21:45
Mimoli
Bild för Mimoli
 Offline
Senast sedd: 1 månad 2 veckor sedan
Silver
Medlem: 2018-02-17 00:37

Hej Caro,

Ska eventuellt göra ett bröstlyft efter sommaren och försöker välja rätt klinik och kirurg för mig. Hur tycker du att ditt resultat känns såhär långt, har du varit på återbesök? :)

Mimmi

2020, juni 4 - 19:20
JSEJ
Bild för JSEJ
 Offline
Senast sedd: 1 månad 2 veckor sedan
Brons
Medlem: 2020-04-30 15:09

Hej!
Hur har det gått? Hur länge hade du värk och vad tyckte du när du väl fick se dem? Är du nöjd?

/ J

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons