Annons

Bröstlyft apr 2020 - Akademikliniken - Göteborg Hans Mark - camilla7

Bild för camilla7
camilla7

0 barn, 25år, 175cm, 68kg
Bröstlyft
Akademikliniken 1/4-20

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 1 april, 2020

Imorgon är det en vecka sen jag genomgick min operation av bröstlyft. Jag hade länge länge tänkt att jag skulle göra just ett bröstlyft men var livrädd för själva operationen. Jag hade för ett år sen en inplanerad operation men jag avbokade den för jag kände mig så himla nervös inför själva ingreppet. Men eftersom jag inte kunde sluta tänka på det bestämde jag mig på nytt, och med lite tur fick jag en tid som passade mig perfekt och jag kände att det var lite nu eller aldrig.
Jag kom till kliniken på operationsdagen kl 09.45, med väldigt blandade känslor. Har tidigare opererat mitt knä 3 gånger så jag visste lite vad som komma skall. Och jag vet att dem tar hand om en väl, jag var nog mest nervös för själva efter-processen. Hur ont det skulle göra osv.
Väl på kliniken gick allt väldigt fort. Jag fick träffa min kirurg Hans Mark som gav mig min medicin jag skulle ta inför narkosen, främst lugnande. Han berättade lite mer om ingreppet, tog före-bilder och sen målade han på mina bröst. Jag tog sen tabletterna och fick träffa narkosläkaren som var hur go som helst! Sen fick jag kissa och byta om till mina operationskläder och jag kände redan då att tabletterna hade slagit till rejält. Lite som att vara full gick jag sedan in till operationsbordet och la mig, var massa sköterskor som log snällt omkring mig, fick sen en nål i armen och somnade direkt. Vaknade sedan upp i ett uppvaknings-rum där det kanske fanns 4-5 personer till utöver mig. Somnade om vartannat hela tiden. Men de kom in 2 sjuksköterskor hela tiden som tittade hur man mådde och gav en macka, yoghurt och juice. Var helt otroligt torr i munnen och kunde inte direkt äta något, ville egentligen bara sova vidare. Efter ett tag kom en sköterska med medicinen packade i påsar där det stod exakt hur dem skulle förtäras, vilket var tur för jag var alldeles för borta för att komma ihåg vad hon sa. Efter några timmar, runt 17-tiden började jag känna mig redo att åka hem och min kille kom och hämtade mig. Jag fick först kissa, byta operations-bh och klä på mig med hjälp av en sjuksköterska som sedan gick med mig hela vägen ut. Supertrevlig personal!!
Väl hemma somnade jag direkt i någon timma till, försökte sen att äta med det gick inte, mådde så otroligt illa. Ringde kliniken och frågade efter tabletter mot illamående, vilket dem löste och min kille fick åka och hämta ut dem på en gång. Otroligt bra service! Jag har inte haft överdrivet ont i brösten just efter ingreppen, det jobbigaste har nog varit att jag mådde så illa och hade svårt att äta, kände mig också yr en del. Behövde aldrig ta någon morfintablett, kan ha varit de andra tabletterna som påverkade mitt mående.
Men idag har det gått 6 dagar sen operationen. Jag var på ett återbesök hos kliniken till en sjuksköterska som tejpade om mina ärr och kollade till läkningen, vilket var väldigt fint sa hon, sen fick jag en ny bygel-lös BH med lite mer support vilket känns väldigt skönt när man ska ut och gå.

Jag gjorde alltså ett bröstlyft på mina bröst samt en förminskning på det ena då det nästan var en stolek större än det andra. Detta med hjälp av ett ankarlyft. Jag gick endast på en konsultation till Hans Mark då jag direkt kände att det kändes bra. Jag sökte självklart runt en hel del innan och efter konsultationen samt inför op.
Största anledningen till att jag ville göra just ett bröstlyft utan implantat, var för att jag i tidig ålder fick relativt stora bröst (75D) som bara hängde, hade väldigt stora vårtgårdar med. Så jag var nöjd med storleken men inte med hur dem såg ut. Hittills är jag supernöjd med allt och ser fram emot att se resultatet inom någon månad!

2020, april 21 - 14:37
krusidullen
Bild för krusidullen
 Offline
Senast sedd: 1 månad 5 dagar sedan
Silver
Medlem: 2012-10-24 14:26

Hej! Hur har det gått? Är du nöjd so far? Skulle du kunna dela med dig av ditt resultat? :)

2020, april 22 - 23:43
Modesty
Bild för Modesty
 Offline
Senast sedd: 4 dagar 16 min sedan
Silver
Medlem: 2020-02-23 13:27

Trevligt att läsa din berättelse! Är också lite nyfiken, då jag planerar ett lyft efter sommaren och har också storlek 75 d.

2020, april 30 - 13:03
Miss1997
Bild för Miss1997
 Offline
Senast sedd: 3 månader 3 veckor sedan
Brons
Medlem: 2020-03-04 00:12

Följer! Gjorde bröstlyft hos Jörg på citadell för 8 dagar sedan.

Annons
2020, maj 4 - 21:48
Mimoli
Bild för Mimoli
 Offline
Senast sedd: 1 månad 2 veckor sedan
Silver
Medlem: 2018-02-17 00:37

Hej!

Är i liknande situation pch ska snart göra ett lyft, har 75E idag och försöker bestämma mig för vilken klinik jag ska välja. Är du nöjd?

2020, maj 6 - 10:11
camilla7
Bild för camilla7
 Offline
Senast sedd: 4 månader 3 veckor sedan
Brons
Medlem: 2020-03-25 13:26

Uppdatering: Nu har det gått 1 månad och 5 dagar och jag är fortfarande väldigt nöjd! Hade ett sår som inte läkte direkt men fick återbesök hos kliniken 1 gång i veckan för att hålla kolla på det. Ingen extra kostnad och super trevlig personal. Dem är fortfarande lite svullna men i övrigt kan jag röra mig princip som vanligt, kan inte ligga på mage bara, men har börjat träna lite lätt (endast underkropp) och många långa promenader, och allt funkar finfint! Kan absolut rekommendera Akademikliniken! :)

2020, juni 4 - 19:27
JSEJ
Bild för JSEJ
 Offline
Senast sedd: 3 tim 44 sek sedan
Brons
Medlem: 2020-04-30 15:09

Tack för att du delar.Väntar på op tid och är nervös men det låter som att du är nöjd med både op och resultat. / J

Annons
Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons