Annons

Bukplastik - nedre - mindre nov 2020 - Esteworld GÜLER GAMZE EREN ÖZCAN - IdaArya

Bild för IdaArya
IdaArya

Kliniken: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
lördag, 21 november, 2020

Allt började med att jag tog kontakt med kliniken via deras svenska samarbetspartners på instagram.
Innan jag bestämde mig eller skickade några bilder så hade jag många frågor, stora som små. Tex, kan jag fortfarande skaffa barn efter en sån här operation? Tänk om jag får jätte ont på plats? Kommer det finnas någon som kan engelska? Efter att jag fått svar på alla mina frågor och också fått information om att det dels kommer finnas en tolk på plats hela tiden, samt att jag kommer kunna ha kontinuerlig kontakt med dom hemma i Sverige också så bestämde jag mig. Jag skickade in mina bilder som kirurgerna fick titta på och sedan bestämde vi ett datum!
Så fort jag hade bestämt mitt datum och bokat mina biljetter så tog min "kontaktperson" från sjukhuset kontakt med mig, han förklarade hela processen för mig och svarade på alla mina frågor.

Jag åkte till Istanbul där jag blev hämtad av en av sjukhusets chaufförer som körde mig till ett väldigt fint, fem stjärnigt hotell. Väl där sms:ade min kontaktperson mig och förklarade att en chaufför kommer att hämta mig dagen därpå och köra mig till sjukhuset.

På sjukhuset blir jag mött av en engelsktalande tolk som satte sig ner med mig och gick igenom alla papper jag skulle fylla i, såsom olika försäkringar, hon gick även igenom dagen med mig och besvarade alla mina nervösa frågor.
När jag fyllt i alla mina papper fick jag gå upp på avdelningen, fick ett eget rum där jag fick byta om till operationskläder, lämna blod, väga mig osv.
Sist men inte minst fick jag äntligen träffa min kirurg Gamze, när jag träffar Gamze är jag fortfarande väldigt nervös, och trots att jag fått svar på alla mina frågor hundra gånger så öser jag mina frågor över henne och hon svarar på dom alla. Efter att hon förklarat allt för mig, går vi in i ett rum och tar lite förebilder på mig, väl på plats är jag så nervös för jag förstår att vi närmar oss nedsövning så jag brister ut i gråt, för att jag är rädd för narkosen. Aldrig har jag träffat en sån jordnära läkare i hela mitt liv. Dr Gamze tröstade mig och förklarade gång på gång att jag var i trygga händer och att allt skulle gå bra, hon stressade aldrig utan såg till att jag var lugn först. Jag är så tacksam att hon var där och att hon faktiskt tog sig tiden att prata med mig innan vi gick in till operationssalen. Dr Gamze lovade att vara där när jag vaknade upp. Alldeles riktigt när jag vaknade upp så var hon där, och förklarade att allt gått jätte bra.

När jag väl vaknat upp ur narkosen så frös jag väldigt mycket det kändes som feber men jag hade fått förklarat för mig att så kan det kännas direkt efter narkosen. Jag hade ett eget rum och massor av syrror som pysslade om mig hela tiden (världens snällaste sjuksköterskor!).
Jag hade självfallet väldigt ont i hela magen och kunde inte göra så mycket än att ligga där och gnälla, men efter första natten så började syrrorna att ta "promenader" med mig i korridoren, och så småningom kunde jag komma upp ur sängen själv och ta den där lilla promenaden utan hjälp. Det kändes som en evighet men efter andra dagen så skrevs jag åt och återvände till mitt hotell!
Jag fick med mig en påse med mediciner och all information om mitt ingrepp.

Jag hade kontinuerlig kontakt med min kontaktperson på plats men även dom i Sverige var tillgängliga.
Jag gick på två återbesök hos Dr Gamze, där hon varje gång plåstrade om mig, ännu en gång svarade på alla mina frågor och hela tiden förklarade för mig om allt såg bra ut och vad jag har att förvänta mig framöver.

Idag har det gått ca fyra månader sedan min operation, jag har ett jätte snyggt resultat och är glad att jag valde Esteworld men framförallt att jag valde Dr Gamze som var så omhändertagande.
Fantastiskt sjukhus med trygg personal!

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons