Annons

Ögonlocksplastik nov 2019 - Akademikliniken - Stockholm Ulf Samuelsson - kajsa1

Bild för kajsa1
kajsa1

Lina

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
måndag, 18 november, 2019

Nu är äntligen min operation som jag funderat på så länge genomförd! Har valt att göra både övre och nedre ögonplastik samtidigt trots att man läst att det skulle vara ett lite jobbigare ingrepp. Är glatt överraskad, inga som helst bekymmer!
Vid ankomst blev jag väldigt väl omhändertagen av sköterskorna på operationsavdelningen. Fick först träffa narkosläkaren och därefter Ulf Samuelsson som skulle operera. Väldigt bra information och en supertrevlig läkare! Man tog också blodtryck och jag fick fylla i lite papper om hälsotillstånd innan det var dags att rulla in till operationssalen. Väl där fick jag en nål i armen och sedan tog det inte många sekunder innan jag sov gott.
Själva operationen tog ca 1,5 tim och därefter vaknade jag på uppvakningsavdelningen där jag fick vila en stund innan jag fick komma tillbaka till mitt rum. Var lite omtöcknad i början men det släppte efter hand. Blev serverad en fantastiskt fin bricka med blommor, goda smörgåsar och kaffe, härligt efter lång fasta!
Sedan var det dags för hemgång, hela proceduren tog ca 6 timmar och väl hemma väntade jag på att smärtan skulle sätta in. Den kom aldrig! Tog en tablett efter hemkomst men det var endast i förebyggande syfte och hade inte behövt den alls. Helt otroligt med tanke på hur man ser ut! Svullen. lila och sned i hela ögonpartiet, trådar som är fästa ända ner i kinden och runt ögonen, det blir nog att hålla sig inomhus ett tag nu framöver för att inte skrämma någon stackars granne!
För er som planerar att göra samma operation kan jag verkligen rekommendera Ulf Samuelsson (som jag själv fick rekommendation om från en läkare som också blivit opererad av Ulf). Akademikliniken är något dyrare men väl värt det för den säkerhet och tryggheten man känner när man är i deras händer!

2020, februari 5 - 20:59
Ah2u
Bild för Ah2u
 Offline
Senast sedd: 7 månader 2 veckor sedan
Brons
Medlem: 2020-02-05 20:46

Hej Kajsa. Tänkte bara höra hur det har gått för dig. Blev resultatet bra? Tog det lång tid/är det helt färdigläkt nu? Jag gjorde min op, över- och underögonlock, igår. Tror att allt gick som det skulle och att det bara är att vänta nu 😏.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons