Annons

Övrigt/annat maj 2021 - Stockholm Medicus - Stockholm * - mlm

Bild för mlm
mlm

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
lördag, 8 maj, 2021

Jag gjorde BBL med vattenbaserade fillers (icke kirurgiskt ingrepp) för andra gången på Stockholm Medicus nu i början av maj. Kan säga att det var bland det bästa jag gjort. Personalen är så otroligt snälla och omtänksamma - varenda en. Deras nya klinik är så fin och stämningen i allmänhet är verkligen avslappnad och harmonisk. Jag kände mig inte obekväm för en sekund. Ivrig som jag var inför detta så lyckades dom hitta en tid ca. en och en halv vecka efter konsultationen så jag behövde inte vänta allt för länge. På "operationsdagen" blev jag mycket väl omhändertagen av personalen som visade mig till mitt egna rum där jag fick byta om. Dom är superprofessionella och samtidigt väldigt personliga, vilket jag uppskattade.

Första gången jag gjorde detta så var det utan narkos. Det gjorde ganska ont vid något tillfälle men smärtan var ändå hanterbar. Personalen hade dock hela tiden koll på att jag var okej och frågade även om jag ville ta en paus emellan åt vilket kändes jätte tryggt. Jag tog paus vid ett tillfälle men det var mest för att kolla i spegeln om jag ville fylla på mer eller om jag tyckte att det räckte. Dom var dock strikta med att vi inte skulle fylla på mer än x-antal ml pga infektionsrisk (minns inte exakt hur mycket det var). Vi hade inte bestämt exakt hur mycket jag skulle fylla första gången och det kändes jätte bra att jag hade möjligheten att säga till om jag ville lägga i mer eller inte.

Andra gången blev jag erbjuden att göra detta under delvis narkos. Jag somnade alltså inte helt men jag kan säga att denna erfarenhet var så mycket bättre även om den första också gick bra. Jag märkte inte av något alls så när vi var klara fick jag nästan en chock över att jag inte ens märkt av något. Det kändes så bra! En del kan ju må lite illa efter narkos men jag mådde superbra. Efteråt fick jag vila en stund på mitt rum, sedan kom personalen in med lite mellanmål som bestod av en smörgås, yoghurt och te. Därefter fick jag åka hem. Tror att allt gick på ca. 1,5 timme, från att jag kom dit, tills att jag fick gå hem. Känslan direkt efter att ha gjort detta var som att ha träningsvärk i rumpan. Inte alls värre än så. Dock kan det göra ont om man sätter sig direkt på rumpan vilket man absolut inte ska göra i början men i övrigt hade jag inte alls ont mer än en träningsvärks-känsla. Jag som gillar att sova på mage sov jätte bra redan första natten. Har man svårt för det kan det vara lite jobbigt i och med att man inte får sova på rygg i början. Nu har det gått ca. 3 veckor och jag är redan supernöjd med resultatet!

Jag rekommenderar verkligen Stockholm Medicus då dom fokuserar otroligt mycket på att man ska ha en så bra upplevelse som möjligt. Dom är superduktiga, kunniga och professionella. STORT TACK till hela personalen. Ni får 10/10.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons