Annons

Rumplyft - Brazilian Buttlift feb 2021 - Esteworld GÜLER GAMZE EREN ÖZCAN - ceciliia

Bild för ceciliia
ceciliia

Kliniken: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
måndag, 8 februari, 2021

Min BBL på Esteworld gick hur bra som helst! Betalade för operationen på deras klinik/kontor i Sverige, och i priset ingick i stort sett allt utom flygbiljetten. Hotell, alla transfers (både till och från flygplats och mellan klinik och hotell), konsultation, operation, smärtstillande, nätterna på kliniken och förstås BBL kudde och korsett. De från Esteworld hade tät kontakt under hela Turiket-vistelsen, och gav alltid info om vad som var nästa steg så man behövde inte tänka själv.

Flygbiljetter och PCR-test (under corona-tiden) fick jag ordna själv. Så fort jag landade i Istanbul väntade en transfer på mig vid flygplatsen, och man åkte till hotellet. Där checkade man in men bara för 1 natt, då man dagen efter checkade ut igen för att sova över på kliniken. Jag fick sova 2 nätter på kliniken och jag tror det gäller generellt för BBL då det är en stor operation. Jag minns inte exakt men tror det var ca 12 timmar innan operationen jag inte längre fick äta eller dricka, men även detta sa dom till om i förväg.

Så dagen efter jag kommit till hotellet checkade jag ut och åkte med transfern till kliniken. Väl där möttes jag av en tolk som följde med under hela processen. Först fick jag ta ett corona-test och blodprover för att se om jag kunde opereras. Sen fick jag signera lite papper på att jag godkände alla risker osv, vilket var den del som tog längst tid på operationsdagen. Efter det fick jag ha ett möte med narkosläkaren, sedan var det dags att träffa kirurgen. Jag opererades av Gamze, som var så duktig! Då hade vi vår konsultation där jag fick beskriva exakt hur jag ville ha det och hon kollade av hur mycket jag vägde osv för att se vad hon kunde göra. Hon bekräftade att jag visste om riskerna, sedan tog vi före-bilder. Efter det opererades jag, ca 16-tiden.

Operationen tog 5-6 timmar, minns faktiskt inte helt men något sådant. Vaknade och märkte att jag frös extremt mycket och hade svullet svalg, men det är helt normalt efter den operationen. Korsetten hade dom även redan satt på direkt efter operationen, och man låg på mage vidd uppvaknandet. Eftersom det var sent på kvällen sov jag nästan direkt. Mitt i natten/tidig morgon väckte dom mig för att äta, då jag inte hade ätit på över 1 dygn. De hade även vegetarisk kost vilket var tur för mig som är vegetarian. Man hade väldigt ont i hela kroppen, framförallt magen vilket jag inte hade trott i förväg. Sjuksköterskorna på kliniken var fantastiska, och hjälpte mig med allt jag bad om. 

Efter två nätter fick jag flytta tillbaka till hotellet, och bo där resten av vistelsen. Varje dag åkte jag tillbaka till kliniken för en spruta, och då kunde man även ställa frågor om man hade någon.
Totalt tog läkningstiden 3 månader, inga komplikationer eller något, och kände mig helt normal efter cirka 3-5 veckor. Jag fick exakt det resultat som jag bett om, och alla jag träffar ger komplimanger för min nya kropp. Kan definitivt rekommendera kliniken för BBL!

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons