Annons

Armplastik/överarmsplastik

Ingreppet syftar till att reducera överskottshud efter kraftig viktnergång. Ärret placeras på insidan av överarmen.

Armplastik/överarmsplastik Nov 2023 - Molding Plastikkirurgi AB - Uppsala Joakim Athlin - Vegas

2023-11-16

Gjorde en armplastik 16/11 på Molding i Uppsala.
Jag var beredd på extrem smärta efter op, men döm om min förvåning, jag hade knappt ont alls. Tog smärtstillande två kvällar på raken i förebyggande syfte. Givetvis var jag öm, men ont gjorde det inte. Det har nu gått snart tre månader och ärren ser jätte bra ut. Det kan dock stram lite då och då, men det är normalt.

Mer information: 

Var på konsultation förra veckan för en armplastik. Kände mig väldigt väl bemött av Joakim. Efter en veckas funderingar har jag nu bokar Op tid. 16 november blir det.


Bröstlyft, Armplastik/överarmsplastik Art Clinic - Uppsala - - Bröstlyft, - - Armplastik/överarmsplastik - Aug 2022

Pris på behandling
Pris: 
98000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Annan finansiering
Datum för ingrepp/behandling: 
2022-08-17
Beskrivning: 

Även kraftig fettsugning av hela armar samt område under arm ner till BH-linje. Lång operation 210 min.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)
Mer information: 

Den här gången så fick armarna reduceras av lipödem/fett. 1,1 liter.
I motsats till tidigare fettreduktion på lår och underkropp, valde jag nu att bli av med huden också. Huden är i vägen i och skadas i friluftsliv och arbete.

Det var även dags att samla ihop den lilla mängd användbart innehåll i brösten genom att skära bort hyggligt stora mängder av ”fallskärmarna”. Nu ser det faktiskt ut som packade fallskärmar i o m att stackarna är svullna.

Nästa höst så blir det att reducera huden på låren som tyvärr inte drog sig tillbaka tillräckligt mycket för att inte hindra mig. Vi gjorde ett gott försök med bra resultat men ibland är vissa saker smått omöjliga att uppnå. Efter är jag JAG - fysiskt operativ i friluftsliv och arbetsliv, både i kropp och själ 😍

Dr Anders Liss har alltid fria händer och resultatet blir alltid över min möjliga fantasi i positivitet. Jag bara skrattar av överraskning och glädje när jag ser slutresultatet efter att svullnader är helt borta.


Annons
Annons
Annons