Annons

Bukplastik - full - stor

Vid en full/stor bukplastik sys delade magmuskler ihop, naveln får en ny plats och överskottshud skärs bort. Ärret kan vara olika långt beroende på mängden överskottshud, och i normalfallet sitter det just under troskanten och ca från höftben till höftben. Men man kan också behöva lägga ett lodrätt snitt uppemot naveln om det är mycket hud som ska tas bort där.


Vill dela av mig med min historia. Efter två kejsarsnitt på tre år så hade jag bråck och rektusdiastas. Det gjorde att min rygg gjorde väldigt ont och jag kunde inte längre leva ett aktivt liv. Ovanpå allt så såg min mage hemsk ut med stretch marks och överbliven hud. Jag är smal så där är inget fett utan bara hud som hänger. Därför bestämde jag mig för att göra en bukplastik. Efter att ha sökt runt på olika kliniker bestämde jag mig för estetikcentrum. De hade bra recensioner och jag fick ett proffsigt intryck. Min operation var i måndags.
Snart är det 5 veckor sen jag gjorde min bukplastik och bröstförstoring. Nu den senaste tiden så har mitt buksnitt fått flera öppna sår och fram öppnat sig rätt rejält (bild finns i galleriet).
Är det någon annan som varit med om liknande? Vad har gjorts åt det? Jag luftar mer nu men det blir svårt när man har gördel dygnet runt säkert en vecka till.
Syr dom ihop? Har även sett att de inre stygnen trängt ut ur öppningen.
Jag har självklart varit i kontakt med kliniken och ska dit på återbesök på måndag 25/3.
Hej, jag gjorde en stor buk för 5 dagar sen ingen diastas vad dem kunde se, de tog bort ganska mkt hud. Jag lider sen innan av ibs...blev gode förstoppad...så pass att inte ens en klyx, 4 micro och inolaxol och lactulos hjälpte..de krävdes mer...Jag tog i så hårt att jag typ svimma av...tillslut fick jag ytligare klyx av läkare på min hemstad och de släppte..han sa att jag fptt ett fekalom flr det var så hårt, förmodligen efter medicinen de två första dagarna efter op då man kan bli förstoppad av dem.
Efter stor viktnedgång och två graviditeter bestämde jag mig för att ta bort min påse på magen. Jag är superglad för att jag hittade Estetikcentrum och framförallt Tina som har gjort ett superbra jobb.
Ett speciellt stort tack till sköterskorna och framförallt Jessica som bemötte mig superbra. Jag kan varmt rekommendera dem
Idag kom jag hem efter min bukplastik som Ali Bagher utfört på Estetikcentrum. Jag är redan så nöjd och längtar till det läker helt. Från det att jag kom in till kliniken till hemgång blev jag väl omhändertagen av främst sjuksköterska Jessica men också av narkosläkaren och Ali. Jag rekommenderar starkt Estetikcentrum och Ali Bagher.Bukplastik - full - stor Jan 2024 - Estetikcentrum - Malmö Ali Bagher - yolo83

2024-01-25

Jag gjorde en full bukplastk och fettsugning av övre buken samt midjan.
Jag kände mig välkommen och väl omhändertagen så fort jag kom in till Estetikcentrum I Malmö. Både läkare och övrig personal var trevliga och hjälpsamma, de fick mig att känna mig lugn och trygg.

Annons
Annons
Annons