Annons

Näsplastik

Näsplastik Oct 2020 - Landsting/Sjukhus/Lasarett Joakim Athlin - Ceand

2020-10-21

Tanken med min berättelse är att ge information om hur resan straxt innan, under och efter min operation varit. Samt fram tills nu, cirka fyra år efter. Jag har så länge jag kan minnas haft "problem" med utseendet av min näsa. Jag har även fått höra av andra att den är "ful", "knölig" "ser konstig ut", samt en hel del andra beskrivningar jag inte tar med här. Det tog mig flera år och en hel del research innan jag tillslut tog kontakt med Joakim Athlin på Molding. Det var ett alternativ som kändes rätt för mig. Jag var nervös inför konsultationen och hade många tankar inför den.


Jag hade funderat på näsplastik sedan jag var 14 år(16 år sedan). Hade stora tvivel både kring kostnaden, att inte bli nöjd med något som är oåterkalleligt och att bli dömd av andra. Försökte jobba med dysmorfofobin kopplat till näsan psykiskt och terapeutiskt i flera år. Det kunde fungera tillfälligt att jag hittade mer acceptans över näsan men generellt har jag präglats av psykiska besvär dagligen gällande näsan. Har haft mycket skam kopplat till den. Upplevt den som för stor, klumpig, hängande och konvex. Jag kontaktade Joakim första gången 2021 och kom då på konsultation.
Helloow, det har gått ca 1v sedan min op, jag har väääldigt ojämna näsborrar, enligt läkaren så kmr dem att bli jämna med tiden då det är svullet nu pga vi behövde flytta något från ena till andra sidan då jag hade en sne näsa, har väldigt svårt att se att de kmr bli jämna med tiden med tanke på hur stor skillnaden är, är de någon som vart med om samma elr har nån aning om hur de fungerar? Hjälp en orolig tjej :/emmalhs's picture
emmalhsHej! Någon som kan rekommendera en plastikkirurg för att operera en bred näsa? I profil är jag nöjd med min näsa, men framifrån är den bred och ojämn. Så jag skulle vilja fixa det, men det känns som att de flesta som vill/har opererat näsan vill fixa just profilen så jag vet inte vilken kirurg jag borde vända mig till.

Någon med rekommendationer?:)

Tack!linnea1998's picture
linnea1998Hej, jag vill göra en näsoperation i Turkiet. Jag funderar på Esteworld då det känns tryggt med den svenska kontakten, samt att priset var bra.

Någon som har erfarenhet av näsplastik hos Esteworld? Jag vill veta ALLT om din upplevelse och vilken läkare du rekommenderar.

Jag vill även göra fa grafting/fetttransplantation till min pannan (ev något mer område i ansiktete) då min hud är ojämn. Någon som har gjort detta där också?Annons
Annons
Annons