Annons

Näsplastik


Hej! Jag ska operera min näsa hos Jonas Röjdmark i december. Nu vill jag veta era bästa tips på vad man behöver ha hemma och vad man kan roa sig med under tiden efter operationen? Vad gjorde ni efter er operation för att fördriva tiden?

Alla tips mottages! :)
Jag planerar att operera näsan och fettsuga runt hakan/käklinjen. Har planerat in ingreppen på två olika kliniker med några månaders mellanrum men funderar på att göra dem ihop istället för att spara pengar.jejubun's picture
jejubun


Övriga taggar: 


Jag är intresserad av att operera näsan men är väldigt orolig över att jag kommer bli missnöjd. Har en klar bild över hur jag vill ändra min näsa men har sett väldigt många inlägg över folk som blivit besvikna.Näsplastik Sep 2022 - Estetikcentrum - Malmö Farooq Nasseri - Damrongsin

2022-09-09

Tack Dr. Farooq Nasseri för att hjälpa med näsplastik. Jag är så nöjd i hela processen.
Det har redan gått fyra veckor efter min operation och jag är nöjd med mitt resultat. Många av mina vänner frågade också mig vilken klinik som jag gjorde näsplastik på och de trode att jag gjorde i Asien, men jag sa att jag gjorde i Malmö. De sa OMG!!!!
Dock längtar jag framåt sex månader för att få se 100% resultatet.

Näsplastik Sep 2022 - Conturkliniken - Stockholm Rickard Rylander - Stornäsa

2022-09-06

Min operationsberättelse tog egentligen sin början för massor av år sedan. Runt år 2000 när jag var tonåring. Jag hade redan då uppmärksammat att min näsa var större än den genomsnittliga näsan för personer i samma ålder. Jag tänkte att "den ska jag operera när jag blir vuxen".

Annons
Annons
Annons