Annons

Ögonlocksplastik

Ögonlocksplastik Conturkliniken - Stockholm - - Ögonlocksplastik - nov 2009

Pris på behandling
Pris: 
22000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2009-11-01
Beskrivning: 

Operation utfördes av Gunnar Göransson. Haft lite hud övanför båda ögon som hängde ner.
Det gick snabbt och smidigt. Snitt var inte från en sida till annan utan bara på hälften ögonlocket, kanske för att det är där jag hade extra hud (utsidan av ögon), kanske pga det fick jag efter några år små men fula veck i mitten på båda ögonlock (där snittet börjar)
Klinik och bemötande var utmärkta.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
3
Medelvärde: 3 (1 röst)


Har opererat nedre ögonlocken för fyra veckor sedan, skulle ta bort påsar under ögonen och det ser inte bra ut. Under höger öga fick jag en blödning och är fortfarande blå och det är hårt och knöligt och ärret är fult. Under vänster öga ser det ut som att han har tagit en sked och grävt bort påsen så det är som en grop där och dessutom är ögonlocken neddragna så jag ser ut som en ledsen hund. Någon som har erfarenheter att dela med sig om misslyckad nedre ögonlocksplastik och vilka åtgärder man kan göra?Bild för Måne69
Måne69Hej!
Nu har 5 veckor gått efter operationen, av ögonlocken, nedre och övre.
Har ångrat mig jättemycket. Jag skulle ha inte gjort det, men...,,,
Ser inte klokt ut. Ögonen skelar när jag skrattar och de har blivit små/mindre i storleken. Gör fortfarande ont runt ögonen och svullet i ena ögat.
Känns som kirurgen har dragit tråden allt mycket tråden på ögonlocken på ena sidan att den är fortfarande rött och svullet mer än den andra sidan. När jag drar ögonlocket överdelen så känns som den töjt sig.
Vill ha mina gamla ögon tillbaka.Ögonlocksplastik jul 2020 - Gerlee Plastikkirurgi - Helsingborg * - Måne69

2020-07-24

Hej fina ni!
För 12 dagar sedan gjorde ögonlocken. Vill gärna veta vad kommer att hända sen. Just nu är jag inte nöjd med operationen men många säger att det tar tid tills svullnaden Och ärren försvinner. Är rätt orolig. Tittar ofta på spegeln och är så ledsen.
Hur upplever ni era operationer, ni som har gjort ögonlocken.

Ögonlocksplastik jul 2020 - * Dan Razavi - Fitover50

2020-07-10

Dag 4-6
Klådan har minskat, men återkommer i perioder. Men då använder jag lite frysta ärter och det funkar bra.

Det obehagligaste som har hänt var att det började blöda på ena ögat natten till dag 4. Vet inte om jag råkat slå till mig själv eller kliat mig i sömnen. Vaknade iallafall av att det blödde. Tryckte en bommullspad emot och tejpade sedan på extra kirurgtejp. Känner att det är en klump av koagulerat blod där bakom. Just nu känner jag mig nervös för att det ska börja blöda igen när tejpen tas bort i morgon.

Annons
Annons
Annons