Annons

Rumplyft - Brazilian Buttlift

Vanligen utförs detta med fettransplantation från t ex midja och mage till rumpan, där fett injiceras både i musklerna och i övre vävnadslager, för att uppnå optimerad fettöverlevnad och slutlig form. Se även fettransplantation.
I de fall då patienten inte har nog med fett att ta av, kan ingreppet avse rumpförstoring/rumplyft med hjälp av silikonimplantat.

Nady4's picture
Nady4Jag har bokat min operation om 2 veckor på nordiska kliniken, det blir en hel makeover typ. Men jag har ett problem.
Jag ska göra en bbl där jag ska fettsuga armar och rygg+ transplantera det till rumpan vid första operationen.

Sen ska jag vänta ca 6 veckor och även fettsuga framsidan då magen, midjan, låren och så ska jag fettsuga hals/käklinje också och transplantera allt det till rumpan/höfterna.
Samtidigt som jag gör det här ska jag göra bröstlyft+Vårtgårdsförminskning+byte av mina implantat (från 320cc till 570cc/620cc)
Hej!

Vi är två tjejer som ska utföra en BBL operation i mitten av juni på Nordiska kliniken i Stockholm. Vi åker från Göteborg och planerar på att bo på hotell de första två veckorna efter operationen för att sedan gå på återbesöket.

Vi vill gärna få tips på vad som är bra att ha med sig? Hur ska vi förbereda på bästa sätt så att vistelsen blir bra och bekväm för oss (med tanke på att vi inte kommer vara hemma) Vi tänker oss allt från kläder, medicin, underkläder, ja allt möjligt. Alla tips uppskattas!Anna-Lina's picture
Anna-Lina


Övriga taggar: 


Fått offert för att under samma operation göra bröstförstoring/implantatbyte, fettsugning av mage, kärlekshandtag och rygg, och en bbl. 130 000:- landar det på.

Tycker själv att det låter som ett bra pris men vill höra vilket pris andra fått betala för samma operationer.

Jag var på Nordiska kliniken, kan tilläggas.Strumpbyxan's picture
StrumpbyxanHej!

Som rubriken lyder...är det någon som i samband med sin bukplastik använt fettet som fettsugs och använt det till en BBL? Eller använt det på andra ställen?
Bröst, ansikte?

Är ni nöjda med resultatet?
Om ni lagt fettet i rumpan, hur blir läkningen i samband med bukplastik, då man väl ligger ganska mycket efteråt?

Och hur mycket blir bestående? Har förstått att det inte är jättestor del av fettcellerna som överlever?
Hej! Jag är intresserad av att göra en BBL (brazilian butt lift) här i Sverige men det känns så svårt att hitta rätt klinik. Har ni några tips på kliniker till ett rimligt pris och ändå är superduktiga. Klinik 34 är inget alternativt för mig då jag har hört så mycket dåligt om de Berne.

Berätta gärna era erfarenheter också angående bbl?Mer information: 

Återbesök hos sköterska för att ta bort stygn och dränage och ta efterbilder.


Annons
Annons
Annons