Annons

*

Chokladmuffin's picture
Chokladmuffin


Klinik/Salong: 


Hej. Jag är 29 år gammal och har haft väldigt dåligt självförtroende pga min utseende och kropp. Med åren har jag dock lärt mig leva med det mesta utan att gå under kniven. Men det är en del av mig som jag avskyr lika mycket som jag har gjort som ung: axlarna. Jag har väldigt breda axlar. Jag är dessutom kort, så axlarna får mig att se bred och tjock ut fastän jag är i gränsen till underviktig i BMI mått.Kimbellaxo's picture
Kimbellaxo
Mer information: 

Blygläppförminskning den 1 november 2022 hos Hera kliniken i Istanbul. Dr Suleyman Eserdağ utförde min operation. Gjorde en så kallad ”barbie labiaplasty” där man minimerar blygdläpparna så det endast är raka korta blygdläppar, utan några synliga linjer eller överskott hud kvar. Lyfte även klitoriskappan och tog bort hud så kappan blir mindre och symmetrisk till blygdläpparna.


Nittitrea's picture
Nittitrea
Mer information: 

Fettsugning framsida mage på ACPK, Akademiskt centrum plastikkirurgi. Kirurg Alexander Kamali.


Mer information: 

Stor buk och bröstförstoring Motiva 380cc


Bukplastik - full - stor, Bröstförstoring * - - Bröstförstoring, - - Bukplastik - full - stor - Jan 2022

Pris på behandling
Pris: 
104600 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2022-01-11
Beskrivning: 

Stor buk, sydda magmuskler och borttagning av hud. Bröstförstorning med motiva ergonomix 380cc

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)
Evatar's picture
Evatar


Klinik/Salong: 
Övriga taggar: 


Hej tänkte göra coolsculpting hel mage i Stockholm.
Tycker det är svårt att hitta priser som går att jämföra.
Man vet heller det inte maskinens ålder eller för hur många behandlingar det gäller.
Verkar ligga runt 20 000-30 000.Mer information: 

Min andra konsultation
Man fick ett varmt välkomnande när man kom dit, alla presenterade sig och man blev erbjuden kaffe eller te.
Alexander Kamali på ACPK berättade om bukplastiken och mätte att mina muskler, hade ett glapp på 3cm. Det kändes bra och han sa samma sak som Håkan på Dalakliniken angående bukplastiken.
Vi pratade sedan om brösten och de olika implantat som finns, vad jag ville ha och hur jag vill att det ska se ut, allt kändes väldigt bra och det kändes verkligen som att han lyssnade på vad jag ville men kom ändå men egna åsikter.
Vi kom fram till att jag borde lägga i 350-400cc.
Bukplastiken skulle kosta 65 000:- och då ingick gördeln då det är en så viktig sak att dom inte tycker att folk ska kompromissa med detta för att det kostar extra.
Brösten ligger ungefär som på de andra ställena jag var på.
Några dagar senare uppkom det ändå några fler funderingar så jag mailade Alexander och fick svar dagen efter, vi kom fram till att vi skulle boka in en ny konsultation (konsultationerna var gratis här), då en digital eftersom jag inte är ifrån sthlm. Den digitala hade jag den 6/10 -21 och fick då svar på resterande frågor och fick se bilder på tidigare operationer som dom gjort.
Magkänslan säger att jag ska välja detta stället, det dom har emot sig är att dom bara funnits i ett år så det är svårt att hitta info om dom från andra som gjort sina operationer där.


Annons
Annons
Annons