Annons

*

Datum: 
2020, september 17
Bild för Stil
Stil
Mer information: 

Esteworld Istanbul. Tandläkare Mehmed Tahir. Svensk agent som supportar hela vägen..bokar resa och hotell..bokar hela behandlingen. Engelsktalande personal som tar hand om dig. Proffsigt och man känner sig väl omhändertagen. Jag är mycket nöjd!


Datum: 
2020, september 15
Bild för gudinnan
gudinnan
Mer information: 

14 enheter i pannan, argrynkan samt kring Kråksparkarna. 4000kr


Ögonlocksplastik jul 2020 - * Dan Razavi - Fitover50

2020-07-10

Dag 4-6
Klådan har minskat, men återkommer i perioder. Men då använder jag lite frysta ärter och det funkar bra.

Det obehagligaste som har hänt var att det började blöda på ena ögat natten till dag 4. Vet inte om jag råkat slå till mig själv eller kliat mig i sömnen. Vaknade iallafall av att det blödde. Tryckte en bommullspad emot och tejpade sedan på extra kirurgtejp. Känner att det är en klump av koagulerat blod där bakom. Just nu känner jag mig nervös för att det ska börja blöda igen när tejpen tas bort i morgon.

Ögonlocksplastik jul 2020 - * Dan Razavi - Fitover50

2020-07-10

Dag 2 och 3 - klåda
På kvällen dag 2 kom klådan med stort K. Jädrar vad det kliade. Till slut lade jag isbitar i plastpåsar och tryckte mot ögonen. Även när jag vaknade upp I morse, dag 3 var klådan där och jag fick nästan panik. Nu tog jag några frysta ärtor och lade i plastpåsar, och de höll kvar kylan kvar bättre än isbitarna som smälte rätt snabbt.

Ögonlocksplastik jul 2020 - * Dan Razavi - Fitover50

2020-07-10

Dag 1 och 2 efter ögonlocksplastik
Har inte haft någon smärta alls efter operationen och ha4 inte behövt ta några värktabletter. Däremot stramar det rejält. Antar att det beror både på stygn och tejp. Hade lite svårt att sova inatt, då jag ska ligga med huvudet högt, vilket jag inte är van vid.

Ögonlocksplastik jul 2020 - * Dan Razavi - Fitover50

2020-07-10

Var rätt nervös - kirurgen skulle ju skära i mina ögonlock. Hade tittat på en operation på YouTube, så jag visste precis vad som skulle göras.

Först bedövning, vilket inte gjorde särskilt ont. Snitten kändes förstås inte någonting alls, bara en läskig känsla. Sen klipptes hudflikarna bort, läskigast av allt, men inte heller smärtsamt. Därefter diatermi på blodkärl och slutligen syddes sårkanterna ihop och tejpades. Nu vilar jag en timme på kliniken innan jag åker hem.

Annons
Annons
Annons