Annons

*

Ögonlocksplastik jul 2020 - * Dan Razavi - Fitover50

2020-07-10

Dag 4-6
Klådan har minskat, men återkommer i perioder. Men då använder jag lite frysta ärter och det funkar bra.

Det obehagligaste som har hänt var att det började blöda på ena ögat natten till dag 4. Vet inte om jag råkat slå till mig själv eller kliat mig i sömnen. Vaknade iallafall av att det blödde. Tryckte en bommullspad emot och tejpade sedan på extra kirurgtejp. Känner att det är en klump av koagulerat blod där bakom. Just nu känner jag mig nervös för att det ska börja blöda igen när tejpen tas bort i morgon.

Ögonlocksplastik jul 2020 - * Dan Razavi - Fitover50

2020-07-10

Dag 2 och 3 - klåda
På kvällen dag 2 kom klådan med stort K. Jädrar vad det kliade. Till slut lade jag isbitar i plastpåsar och tryckte mot ögonen. Även när jag vaknade upp I morse, dag 3 var klådan där och jag fick nästan panik. Nu tog jag några frysta ärtor och lade i plastpåsar, och de höll kvar kylan kvar bättre än isbitarna som smälte rätt snabbt.

Ögonlocksplastik jul 2020 - * Dan Razavi - Fitover50

2020-07-10

Var rätt nervös - kirurgen skulle ju skära i mina ögonlock. Hade tittat på en operation på YouTube, så jag visste precis vad som skulle göras.

Först bedövning, vilket inte gjorde särskilt ont. Snitten kändes förstås inte någonting alls, bara en läskig känsla. Sen klipptes hudflikarna bort, läskigast av allt, men inte heller smärtsamt. Därefter diatermi på blodkärl och slutligen syddes sårkanterna ihop och tejpades. Nu vilar jag en timme på kliniken innan jag åker hem.

Mer information: 

Har varit på några konsultationer ang implantat byte från Mentor HP 650cc till Motiva Corse 925cc


Armplastik/överarmsplastik, Lårplastik * - - Armplastik/överarmsplastik, - - Lårplastik - okt 2019

Pris på behandling
Pris: 
90000 kr
Finansiering: 
Swebank
Datum för ingrepp/behandling: 
2019-10-18
Beskrivning: 

Jag är så glad att jag valde att gå på en konsultation hos Chris, han var så varm och ödmjuk i sitt bemötande. Kliniken i sig känns väldigt lyxig och fräsch! Vi gick igenom allt jag ville göra och han berätta noga hur ingreppet skulle gå till och vad jag kan förvänta mig för resultat. Jag kände genast att jag var i trygga händer och nu väntar jag med spänning på operationen nu i oktober. Har efter konsultationen hört av mig en del med frågor via sms och Chris svarar alltid snabbt, personligt och oavsett vad klockan är.

Operations dagen- Fick träffa och prata med sjuksköterskorna som visade mig mitt rum och gav mig lite papper att fylla i. Chris kom och ritade på mig (gjorde armar och lårplastik) och förberedde mig inför operationen. Hade en super lugn och snäll narkossköterska som tog hand om mig och jag kände mig trygg hela tiden med att bli sövd. Operationen gick super bra och jag var kvar över natten, så på morgonen kom Chris in och kollade hur jag mådde och han hjälpte mig även upp för första gången. Fick även frukost på sängen och vi gick igenom alla medicin som jag skulle ta.

Tiden efter- Jag är förvånad över hur pass lite ont jag haft, för att ändå gjort både arm och lårplastik samtidigt. Men jag har ändå kunnat röra mig en del och det har mest känts stelt och stramt och ingen hemsk smärta. Har även haft kontakt med Chris nu efteråt då jag undrat en del saker, och han svarar jämnt och så snabbt han kan. Vilket känns så skönt och tryggt!

Jag är så glad att jag valde att göra mina armar och lår hos Chris, och jag önskar jag hade gjort min bukplastik hos han med! Han älskar sitt jobb och det han gör, vilket också syns på resultaten💕

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)
Annons
Annons
Annons