Annons

Aleris plastikkirurgi/Specialistklinik Hötorget


Hej!
Det är nu fyra veckor sedan jag gjorde en bröstförminskning med ankarlyft.
I ett par dagar har jag haft ont i ärret under ena bröstet. Var inne på kliniken och de tyckte allt såg bra ut förutom svullnad och en "ytlig blodpropp". Jag fick en kräm att smörja in bröstet med tre gånger om dagen.
Svullnaden har dock inte gått ned, och huden runt och över ärret har börjat tänjas ut rätt mycket...
Någon annan som haft detta problem? Är det en infektion? Har ni fått ned svullnaden på egen hand (just nu är det ömma bröstet dubbelt så stort som det "vanliga" 🥲)
Hej hörni,
Idag hände det. Idag la jag mig i operations sängen och gjorde vad jag drömt om att göra sedan jag var en liten skitunge 6 år. Idag fick jag äntligen min labiaplastik och mitt klitorislyft gjort. Och herregud vad glad jag är.

Tänker att jag i den här tråden tänkte dela hela min berättelse om allt detta: När/Varför jag började tänka på detta, hur länge jag gått i tankarna angående operation, när jag bestämde mig. Varför jag bestämde mig för just Rika, Om jag var nöjd med konsulation bemötande, självklart operationsdagen och all eftervård, tips, trix och läkning.
Hej!

Nästa vecka opererar jag mig på Aleris Hötorget. Jag har blivit beviljad en bröstreduktion från landstinget, men de bokade om min tid och nu har jag fått en kirurg som jag inte träffat.

Därför ville jag se om någon har erfarenhet av Nikolaos Agrogiannis? Är så orolig för att han ska ta för lite.. den tidigare kirurgen som jag träffat menade att vi kan få till mina bröst till en stor B-kupa/liten C-kupa men läste i forumet att Nikolaos tenderar att ta mindre.Annons
Annons
Annons