Annons

Art Clinic - Uppsala

Annamy's picture
AnnamyHej allihopa,
Någon som har erfarenhet av Improscar stift på ärren? Jag opererade mig för 11 veckor sedan och kunde inte tejpa under min vänster bröst förrän efter 8 veckor för det va som ett ”hål” som aldrig slöt sig. Tog två månader men nu är det läkt.
Har köpt ärrstift nu med spf50 vilket är bra men såklart kommer jag ju ha bikini som täcker ärren men skönt att man kan vara utan tejp.
Men nu till min fråga, ska man ha tejpat större delen och sen använda stiftet när man ska visa sig i bikini? Eller kan man använda stiftet jämt istället?Blygdläppsförminskning, Bröstförstoring, Bröstlyft Art Clinic - Uppsala - - Bröstförstoring, - - Bröstlyft, - Blygdläppsförminskning - Dec 2023

Pris på behandling
Pris: 
107000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2023-12-12
Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
4
Average: 4 (1 vote)
Mer information: 

Då är det dags snart igen. Det ska:
- Reduceras lipödem på vader
- Transporteras fett till bröst
- Avlägsnas hud och lite kvarlämnad lipödem på låren

Orsak är hälsa.
- Att kunna röra på sig utan smärta.
- Att kunna hitta skyddskläder för bästa fritidsnöjet som passar.
- Att ge mig mer vikt på övre kroppen som ger en fördel i styrning mc-åkning ( ironi - men faktiskt sant )

Så extremt nöjd med dr Anders Liss. Jag kommer aldrig låta någon annan skära i mig.

Han är en otrolig konstnär och har gett mig estetiska detaljer många är avundsjuka på. Det har inte ens var syftet med operationerna utan är konsekvenser av att han är pedant och estetiskt lagd och därför inte kan låta bli att göra fint. Naturligtivs är dessa förbättringar helt tillåtna av mig innan - då jag tydligt uttryckt han har ”helt fria händer” att göra vad han anser bäst med situationen under både konsultation och operationens gång.

Jag är imponerad att han orkar hålla mitt tempo. Det har få gjort innan. Han är rak, ärlig och ger inga falska förhoppningar.

Uppenbarligen en erfaren kirurg och skickligare än de flesta. Jag har stor erfarenhet från både privat och offentlig sektor.


Bukplastik - full - stor, Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft Art Clinic - Uppsala - - Bröstförstoring, - - Bröstlyft - Ankarlyft, - - Bukplastik - full - stor - Apr 2023

Pris på behandling
Pris: 
160000 kr
Finansiering: 
Vill inte ange
Datum för ingrepp/behandling: 
2023-04-13
Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)

Bröstförstoring Dec 2022 - Art Clinic - Uppsala Virginia Gonzalez - Petra1979

2022-12-20

Min operations berättelse =)

En bakgrund om mig: Petra 43 år och är en transkvinna , alltså tilldelad manligt kön vid födseln men alltid kännt att något inte stämde. Tog fram tills jag var 35 innan jag vågade söka vård för detta.
Har levt öppet som kvinna i 2,5 år och blev i sommras kvinna i statens och sjukvårdens ögon då jag fick mitt juiridiska kön ändrat och kvinnligt person nummer.

Bröstförstoring Art Clinic - Uppsala - - Bröstförstoring - Dec 2022

Pris på behandling
Pris: 
54900 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2022-12-20
Beskrivning: 

Fantastisk personal, oerhört välkomnande och varma såsom förstående. Jag har mycket bra förtroende för kliniken och dess personal. Var på återbesök idag och sjuksköterskan var jättenöjd över min ärrläkning hitintills.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)


Hej! Jag planerar att operera brösten till sommaren och letar just nu efter rätt klinik. Då jag bor i Upsala så skulle jag föredra att operera mig här, om jag hittar en klinik som "känns rätt".
Jag vore supertacksam om ni som plastikopererat er i Uppsala skulle kunna berätta lite om kliniken ni valde, varför ni valde den, vem som utförde operationen, bemötandet, och om ni är nöjda med resultatet. Om ni är medvetna om hur kliniken/kirurgen agerar vid eventuella komplikationer efter operationen så är det av stort intresse.Annons
Annons
Annons