Annons

Art Clinic - Uppsala


Hej! Jag planerar att operera brösten till sommaren och letar just nu efter rätt klinik. Då jag bor i Upsala så skulle jag föredra att operera mig här, om jag hittar en klinik som "känns rätt".
Jag vore supertacksam om ni som plastikopererat er i Uppsala skulle kunna berätta lite om kliniken ni valde, varför ni valde den, vem som utförde operationen, bemötandet, och om ni är nöjda med resultatet. Om ni är medvetna om hur kliniken/kirurgen agerar vid eventuella komplikationer efter operationen så är det av stort intresse.Mer information: 

Detta var min 2:a konsultation som även inkluderade en 3D skanning för att få ett hum om hur olika implantat kommer att se ut på min överkropp.
Min kirurg Virginia Gonzalez var jätte varm och go vid undersökningen samt väldigt hjälpsam i råd vad som passar just mig.
Det var inte svårt att välja implantat Märke och modell efter 3D skanningen, ett plus var att jag fick tillgång till mina olika animeringar via Crisalix.


Datum: 
2022, December 20
23 days remaining
Petra1979's picture
Petra1979
Mer information: 

Virginia Gonzales heter min läkare på Art Clinic, hon har tidigare arbetat på plastikkirurgen på Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Jag kommer att sätta in Mentors anatomiska implantat CPG-322-375cc under muskeln.


Mer information: 

Första återbesöket efter op, kontroll av sårläkning och läkbehå mm.


Annons
Annons
Annons