Annons

Astoriakliniken - Stockholm


Helt ny på det här forumet. Har varit här och kikat men nu bestämde jag mig för att anmäla mig på sidan.
Hej, jag funderar på att göra en sekundär näsplastik. Jag undrar vad priset kan ligga på om man gör på samma klinik. Jag gjorde min första operation hos PO Haraldsson astoria kliniken. Tack på förhand.Näsplastik May 2022 - Astoriakliniken - Stockholm Per-Olle "P-O" Haraldsson - annaandress

2022-05-16

Jag opererades hos Astoriakliniken för cirka 3 veckor sedan.

På konsultationen kändes det riktigt bra! Det kändes verkligen som att vi hade samma vision och jag kände mig säker. Jag fick bilder på hur min näsa skulle se ut vilka jag verkligen inte va nöjd med men eftersom jag kände att han bekräftade allt jag sa så kände jag mig säker att det skulle bli som jag ville ha det ändå! Trotts att det kändes bra så tog det mig cirka 7 månader innan jag vågade boka tid för operation och därefter fick jag vänta cirka 5 månader på att få en tid.


Hej alla!
Jag vill göra näsplastik och främst förminska tippen, både i profil och framifrån, med typ alar base reduction har jag googlat mig fram till. Velar mellan Joakim Athlin från Molding och PO Haraldsson från Astoriakliniken då båda verkar mycket erfarna och duktiga. Men ville kolla om det är någon här som kan dela med sig av sina erfarenheter med någon av dem? :)
Hej!

Jag funderar nu på att operera mig hos Athlin eller alt. funderar även på Babak , och undrar om någon vill dela med sig av sina erfarenheter hos dessa två kirurger?

Några frågor jag har här:
Är du nöjd med resultatet? hur länge sedan opererades du? Vad ändrade han på, samt priset du fick betala? Skulle du rekommendera till andra?

:)
Hej 

Jag behöver hjälp med vilken kirurg jag ska välja!!! Har gått till totalt 6 kirurger, men endast Joakim Athlin, Richard Rylander och Babak Alinasab verkar vara bra nog. 
Hej!

Är det någon som har opererat näsan eller varit på konsultation hos Jonas Röjdmark eller P-O Haraldsson?

Vad tycker ni om dem? Vem valde ni, varför och hur gick det?

Blev resultatet som ni hade tänkt er?

Jag har konsultation hos båda snart men vill gärna höra från andra om vad dem tyckte om operationen som dem har gjort.Annons
Annons
Annons