Annons

Carovivakliniken - Uppsala


Hej! Jag planerar att operera brösten till sommaren och letar just nu efter rätt klinik. Då jag bor i Upsala så skulle jag föredra att operera mig här, om jag hittar en klinik som "känns rätt".
Jag vore supertacksam om ni som plastikopererat er i Uppsala skulle kunna berätta lite om kliniken ni valde, varför ni valde den, vem som utförde operationen, bemötandet, och om ni är nöjda med resultatet. Om ni är medvetna om hur kliniken/kirurgen agerar vid eventuella komplikationer efter operationen så är det av stort intresse.Deccibecci's picture
DeccibecciHej, jag går i tankarna om att göra en blygdläppsförminskning och har varit på en konsultation hos Andreas Lindahl på Caroviva. Tänkte kolla om någon har gjort denna typ av operation hos honom? Tankar? Åsikter? Finns ju inga före/efter bilder på hemsidan.

Funderar annars även på Rika HammarströmBlygdläppsförminskning, Klitorislyft, Bröstvårteplastik/Nippelplastik Jun 2022 - Carovivakliniken - Uppsala Andreas Lindahl - Hevi

2022-06-14

Jag genomförde en blygdläppsförminskning, klitorislyft och bröstvårtsförminskning på klinik Caroviva den 14/6. Detta är ingrepp som jag har funderar på att göra i flera år. Jag tog dock aldrig tag i det på grund av obehag inför att utlämna mig själv i en konsultation samt på grund av rädsla för dåliga resultat som inte är reversibla. Efter mycket sökning på nätet valde jag att kontakta Caroviva. Valet föll på dem på grund av uppfattning jag fick efter det info jag fann.

Mer information: 

Hade konsultation hos Caroviva-kliniken efter många års funderingarna kring imtimkirugi och bröstvårtsförminskning. Jag var otroligt nervös innan då jag är obekväm med att visa mig naken på grund av komplex etc. Andreas Lindahl var dock otroligt professionell och respektfull i sitt bemötande. Detta gjorde upplevdes mycket enklare och situationen avdramatiserades. Han var väldigt seriös och noggrann och beskrev tydligt vad som var möjligt att genomföra och ej. Jag upplevde att han var seriös med var han genomför och att han vill eftersträva realistiska resultat och inte försöker utlova saker för att ”sälja”. Detta för mig var väldigt viktigt. Jag valde därför att gå vidare med honom och boka operation. Min upplevde av operationen var också väldigt bra och jag är väldigt nöjd med resultaten. Jag berättar mer i operationsberättelse.


Bröstförstoring Nov 2021 - Carovivakliniken - Uppsala Andreas Lindahl - Silversked

2021-11-30

Nu är det ett halvår sedan min operation, igår var jag på "slutkontroll" och känner mig nu redo att försöka återge hela förloppet från konsultation till slutkontrollen efter operationen.

Tanken var från början när jag letade klinik att jag skulle boka och gå på två konsultationer hos två olika kliniker men efter att jag var på min första möte på Carovivakliniken kände jag inte något behov att "känna mig för" hos någon annan. Jag fick ett så fint och proffesionellt bemötande och intryck av Caroviva, ett ärligt bemötande och inte säljande.

Mer information: 

Slutkontroll efter min bröstförstoring-hybrid


Annons
Annons
Annons